black_sheep Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 πχ παιζω μπουζουκι 1-2 , κιθαρα εχω εξοπλισμο μονιτορς μια χαρα το προβλημα μου ειναι ο ρυθμος πχ θελω να γραψω τον κορμο με ντραμς πχ στο κομμάτι Λαθη που κανει η ζωή πολυκανδριοτη πως διαολο μπορω να το κανω, ακουω ιδεες εχω το Band in a Box και Ελληνικους ρυθμους τους οποιους μπορω να μοιραστω με οποιον μπορει να βοηθισει με το προγραμμα στο εξης πως μπορουμε κανουμε τον προγραματισμο δηλαδη τα δικα μας γυρισματα μεσα στο band in a box η στο nuendo Που μπορω να βρω πληροφοριες κτλ ποιο vsti ενδεικνεται για αυτη την δουλεια? και γενικα ασχολειτε κανεις με αυτο το band in a box η ειμαι ο μονος στον πλανιτη που παιδευομαι ? μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
geomic788 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 το band in a box δεν το ξερω καθολου αλλα γενικα στο νουεντο μπορεις να γραψεις οτι θελεις ειτε απο κρουστα χρησιμοποιοντας το gm map ειτε απο μελωδια και νοτες επιλεγοντας no map.Oπως και να χει χρειαζεσαι ενα καταληλο για ελληνικους ρυθμους vst. Τα στεπς μου γενικα θα ηταν τα εξης: 1 θα εβρισκα πρωτα απο το google μερικα midi αρχεια με ελληνικους ρυθμους (αν δεν ηθελα να κατσω να τους γραψω νοτα νοτα) 2 θα εβρισκα ενα vst με συμπαθητικους ηχους.Εγω για drums χρησιμοποιω το ezDrummer για ροκιες , μεταλιες , καφριλιες κτλ και το groove agent 2 για προγκρεσιβ και ηλεκτρονικη.Τωρα ΓΙΑ λαικα φανταζομαι χρειαζεσαι μια πολυ βαρια μποτα και απλωμενη τυπου 50s swing ενα πολυ χαλαρο ταμπουρο (μη σου πω sidestick) και ενα shaker για ντεφι.τα πιατα ειναι πανω κατω ψιλο στανταρ.η εμπειρια μου σε λαικα ειναι πολυ περιορισμενη απλα σου λεω οτι αν ημουν στη θεση σου θα χρησιμοποιουσα ενα απο τα δυο η και τα δυο μαζι.τωρα καποιος που ξερει περισσοτερα ισως να σου πει τιποτα πιο εξειδικευμενο. Αυτα απο μενα και good luck
black_sheep Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνω φιλε μου αλλα 8ελωντας για παραδειγμα να γραψω 9/8 δεν ειναι ολες οι ζεμπεκιες ιδιες και μαλλων στο πρωτο μετρο θελει προγραματισμο γνωριζει κανεις πως θα το προγραματισω απο band in a box η απο cubase (απο band in a box καλυτερα γιατι εχω αγορασει κατι ελληνικους ρυθμους αλλα ειπαμε θελουν προγραματισμο ειδικα στο πρωτο μετρο ) μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση