Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Στο μικρό video που ανέβασα είναι μέρος του setup που έχω για το Axe-Fx.Λείπει ένα expression pedal(http://www.mission-engineering.com/Mission-Engineering/Products.html) που το περιμένω την Δευτέρα και μια M-Audio Fast track Ultra που δεν φαίνεται στο video.To Axe-Fx το έχω καρφί στην κάρτα ήχου μέσω spdif out.Είμαι ακόμα και μετά από 8 μήνες κατενθουσιασμένος.Η αλήθεια είναι πως ακόμα και μετά από τόσο καιρό δεν έχω

αγγίξει καν ούτε το ένα χιλιοστό από τις δυνατότητες του!!

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ψάξε στο φόρουμ, και πληροφορίες, και κλιπάκια, και παραπομπές σε βιντεάκια υπάρχουν.

και στο νετ βρωμαει ο τοπος αλλα θελω να ακουσω και απο το satch ρε παιδι μου  ;D

θελω να δω αν μπορεις με μια digital μοναδα και με διαφορετικο εξοπλισμο να πετυχεις τον δικο σου προσωπικο ηχο

Recording is God's way of tellin you that you suck

Δημοσιευμένο

και στο νετ βρωμαει ο τοπος αλλα θελω να ακουσω και απο το satch ρε παιδι μου  ;D

θελω να δω αν μπορεις με μια digital μοναδα και με διαφορετικο εξοπλισμο να πετυχεις τον δικο σου προσωπικο ηχο

Μη σε απασχολει αυτό καθόλου.Το προβλημα με αυτά τα μηχανακια,και ειδικά το συγκεκριμένο, είναι οτι σταματας να παιζεις για ένα διάστημα και ακους τον ένα ηχο και μετα τον αλλό και κατσε να δουμε αν με αυτο είναι καλυτερα κτλ. περναει ένα εξάμηνο και συνηδοτοποιεις οτι απλά δεν έχεις παίξει κιθάρα κανονικα...θέλει εγκράτεια το πράμα....

never compromise tone for features....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...