Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα..ειχα φτιαξει και παλιοτερα ενα αρθρο για ενα προβλημα που ειχα με τον ενισχυτη μου.οκ καλα ολα αυτα που μου ειπατε αλλα σε ποιον μαστορα να τον παω?..ποιον προτεινετε?με ενδιαφερει να κανει σωστη δουλεια και να ειναι οικονομικος. απο περιοχες αθηνα και σιγκεκριμενα αργυρουπολη οποτε καπου κοντα θα βολευε.. ;)
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 σιγκεκριμενα το αρθρο που ειχα φτιαξει για το προβλημα του ειναι εδω http://www.noiz.gr/index.php?topic=172522.0
WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ο Διαμαντόπουλος έχει το Service-Αντιπροσωπία των Randall. www.idiamantopoulos.gr Πόσο καιρό έχεις τον ενισχυτή? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 τωρα τα χριστουγενα κλεινει τον πρωτο χρονο... :-\ :'( και μου αρεσουν οι ρανδαλλ ειδικα για μπλουζ...
Christos. Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι καποια παιδια απο εδω μεσα που σιγουρα μπορουν να σε βοηθησουν. Αυτο που ζητας ειναι αυτο με το οποιο ασχολουνται. Ο myster_maze (Γιωργος) στον οποιο εχω παει καποια μηχανηματα μου, ειναι απιστευτος στην δουλεια του. Ο electrictabs (Χρηστος) επισης, παρολο που δεν εχει τυχει να μου φτιαξει κατι,εχω ακουσει τα καλυτερα. Kαι τα 2 παιδια εκτος απο πολυ καλοι τεχνικοι ειναι και πολυ καλα παιδια και θα σε βοηθησει να καταλαβεις 5 πραγματα, και μονο που θα συζητησεις μαζι τους.Εξυπηρετικοι οσο δεν παει! Επισης,κι'ενα αλλο μελος ο toneless νομιζω, ασχολειται με το ιδιο αντικειμενο. Δεν χανεις τιποτα να τους ριξεις απο ενα π.μ ;)
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 οκ πολυ χρησιμο αυτο ευχαριστω..
WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Άντε, τυχερούλη, σου 'φεξε. 3 Χρόνια εγγύηση με την απόδειξη αγοράς. http://www.randallamplifiers.com/About-Us/Warranty/Warranty-Information.html τωρα τα χριστουγενα κλεινει τον πρωτο χρονο... :-\ :'( και μου αρεσουν οι ρανδαλλ ειδικα για μπλουζ... Happy Birthday To You, Happy Birthday To Yououou!!! ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 ναι θα χαιρομουνα και εγω αν ειχα την αποδειξη... :-\ :-\
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 και δεν το πηρα απο αντιπρωσοποια ραννταλ αλλα απο ενα μαγαζι που πλεον εχει κλεισει.. :'(
WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 ναι θα χαιρομουνα και εγω αν ειχα την αποδειξη... :-\ :-\ και δεν το πηρα απο αντιπρωσοποια ραννταλ αλλα απο ενα μαγαζι που πλεον εχει κλεισει.. :'( Κρίμα... :( :( Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση