ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα, εφτιαξα ενα δικο μου κομματι στο cubase le (το οποιο δινεται μαζι την καρτα ηχου που αγορασα 0404 emu usb 2.) και προσπαθω να το κανω export- mixdown οταν διαλεγω σε mp3 μου λεει οτι η δυνατοτητα αυτή ελειξε επειδη περασανε 30 μερες ...οταν προσπαθω να το κανω export se p.x σε wave μου λεει "an error occured during the export" ... οσον αφορα το πρωτο , μαλλον θα πρεπει να βρω εναν decoder η να αγορασω τον mp3 updater του cubase le...για την δευτερη επιλογη ομως???????????? τι κανω λαθος?????
panosthemaster Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 φιλαρακι ειχα και εγω το ιδιο προβλημα ακριβως.. μονο που(σε μενα τουλαχιστον)για ν διορθωθει επρεπε...να ξαναγραψω το κομματι! Δεν θυμαμαι ν σ πω την αληθεια τι εκανα αργοτερα κ τ διορθωσα παντως βρηκα την υγεια μ μ το cubase sx3 Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 βρηκα την λυση...δεν ειχα ρυθμισει σωστα τα markers....τελικα το εκανα export σε wave και μετα με εναν freeware converter τo ekana mp3
panosthemaster Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Παντως αμα θελεις ν εχεις πιο πολλα vst instruments(drums,bass,synths,klpklp)σ προτεινω να παρεις το sx3 γτ εχει θεσεις για 64(!) σε σχεση με το LE που εχει μονο 2... Θα ξενερωσεις αργοτερα κ θα το δεις... Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση