Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

[quote author=Sottos link=topic=172886.msg389187#msg389187  Είναι μασίφ κατασκευή (όχι κάτι κούφια κοντραπλακέ σε "ρέπλικες"...), με long-tenon κολλητό μπράτσο,

Πως ξερεις οτι το μπρατσο ειναι long tennon?  ???

Δημοσιευμένο

εγω πιστευω πως δεν υπαρχουν μαιμουδες epiphone μπορει να ειναι B-stock μοντελα η κατι αλλο.Απλα πωλουντε κατευθιαν απο το εργοστασιο.Ποιος ο λογος να αντιγραψεις μια αντιγραφη?μου ακουγετε καπως βλακωδες.

Δημοσιευμένο

Το περίεργο είναι οτι στην 'πηγή' κοστίζουν ακριβώς οσο και οι ρέπλικες gibson, φαίνεται

οτι φτιάχνονται καθαρά για να πωληθούν σε καταστήματα ως αυθεντικές epi, ενώ οι gibson για να αγοραστούν συνειδητά απο ιδιώτες.

Φίλε μου είπες μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..

Ως προς το κόστος ας λάβουμε υπόψη ότι η κατασκευή και διακίνηση των μαϊμού για Epi και Ibanez είναι πανεύκολη ακριβώς επειδή ο Κινέζος έχει παράλληλα στημένη και την κανονική γραμμή παραγωγής για το official προϊόν..

Δημοσιευμένο

Έχει και slash signature μαιμούδες..Εφόσον μιλάμε για τις τελευταίες Goldtop και Plus Top ένας τρόπος να το ανακαλύψεις είναι η έλειψη της γνήσιας θήκης..

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Εάν σκέφτεσαι να την αγοράσεις, δεν θα το πρότεινα. Είναι σίγουρα μαϊμουδάκι και όχι epiphone, απλά και μόνο επειδή οι μαγνήτες που φορά ΔΕΝ έχουν adjustable pole pieces (βιδάκια στους πόλους) όπως έχουν οι original alnico II pro ... Είναι το παιδί της παρακάτω μαϊμουδομαμάς:

http://www.dhgate.com/2009-new-arrived-epiphone-slash-les-paul/p-ff808081211effcb0121234df4311411.html

Όχι ότι δεν έχει ωραία εμφάνιση αλλά σε αυτή την τιμή, παίρνεις epi LP + SD pickup set κι άσε τη μαϊμού να ψιρίζεται...

monkey300.jpg.f41e19c3f631024dcab3d97ee529a8aa.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...