faltsoo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 http://cgi.ebay.com/Hollow-Steel-Metal-LP-Guitar-Body-Neck-Kit-Hand-Made_W0QQitemZ270410763974QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item3ef5bccec6 ;D one more pls ....
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Να δω τι αλλο θα φτιαξουνε ::) Παντος οι σκαλιστες ειναι υπεροχες....... Αντε παλι GAS. Και ξερω και ανθρωπο που κανει καταπληκτικη δουλεια πανω σε ξυλο. Ψηνομαι να του στειλω ενα body blank .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
marathon Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Όνομα και τηλέφωνο του γνωστού σου παρακαλώ... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δωσε μου λιγες μερες, γιατι ειμαι εξωτερικο, και θα εχεις τηλ και φωτο απο δουλεια του ;) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
X-minor Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Marathon σχεδόν κάθε φορά που ανοίγεις τέτοιο θέμα με πιάνει G.A.S.!!! Ξεκοκκάλισα το site και πραγματικά έχει αριστουργήματα εκεί μέσα!!! Thanks! :)
block Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως παιδιά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για έργα τέχνης (σκαλίσματα) στο σώμα/μπράτσο της κιθάρας του ξέρω επαγγελματία σκαλιστή που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά . Όποιος θέλει ευχαρίστως να του στείλω με πμ τα στοιχεία του .
marathon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως παιδιά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για έργα τέχνης (σκαλίσματα) στο σώμα/μπράτσο της κιθάρας του ξέρω επαγγελματία σκαλιστή που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά . Όποιος θέλει ευχαρίστως να του στείλω με πμ τα στοιχεία του . Σε εμένα. Thanks Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση