WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Να προτείνω άλλη μία εναλακτική για καινούργιο μπράτσο. WDMusic, http://www.wdmusic.com/fender_replacement_bass_necks.html Είναι πιο προσεγμένα και ποιοτικά καλύτερα απο τα All Parts. Στις 15/12/2009 στις 6:29 ΠΜ, skantzos είπε Έχω τερματίσει κι εγώ τις στροφες της βεργας στη στρατ μου. Την πηγα σε μαστορα και μου την εφερε με πρεσαρισμα, νομίζω ζεσταίνοντας κιόλας. Τελοσπαντων, νομιζω 100-120 είχα δωσει, αν θες στειλε πμ να σου πω λεπτομερειες Ούπς, ακραία λύση το ζέσταμα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
lgbesios Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως είναι όμορφο το ρημάδι και από ήχο όλα τα λεφτά θα πάει στο μάστορα και παράλληλα θα κάνω έρευνα αγοράς rust never sleeps
skantzos Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 αν και jazz ;D πολύ όμορφο, και το λουρί του πάει πολύ, το δικό του ειναι :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση