prog13 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Οι Ampeg εχουν πριμα αλλα δεν ειναι τοσο καθαρα και διαυγη οπως ενος Gallien Krueger. Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
fleaman Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Προς το παρον με βλεπω μεταξυ Ampg k Galien...Καποια αλλη προταση απο εταιρεια?Trace elliot τι παιζει μαυτους?Επισης εχω παιξει κ με Markbass κ δεν μου αρεσαν καθολου..
fleaman Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Επισης να τι λεει ο SVT-4 pro σε σχεση με τον 3?Βλεπω οτι ειναι πιο δυνατος..μηπως αν τελικα καταληξω σε ampeg να κρατουσα λιγα παραπανω χρηματα να επερνα τον 4 αντι για τον 3?
Babtua Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Κατ' εμέ, δεν τίθεται καν θέμα: μεταξύ Gallien και Ampeg θα έπαιρνα σίγουρα Gallien. Ακόμα και μεταξύ Behringer και Ampeg θα επέλεγα Behringer! Δυστυχώς οι Ampeg δε με πάνε (και δεν τους πάω) αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα παιξίματος και προτίμησης. Φυσικά βλέπω τη δυναμική τους για άλλα είδη παιξίματος και προφανώς αν παίζεις κάποιο απο αυτά τα είδη θα σου αρέσουν οι Ampeg. Ωστόσο, μου φαίνονται πολύ μονοδιάστατοι, μόνο για συγκεκριμένα είδη παιξίματος και μουσικής. Από την άλλη, οι Gallien Krueger μου φαίνονται το ακριβώς αντίθετο: μπορείς να βγάλεις ήχο παρόμοιο με Ampeg, αλλά μπορείς να βγάλεις και εντελώς διαφορετικό - γενικά μου φαίνονται πολύ versatile ενισχυτές. Όσο για τους Trace Elliott έχει πολλά χρόνια που έπαιξα τελευταία φορά με έναν τέτοιον, πάντως μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο στον ήχο όσο και στην ευελιξία του. Ίσως όχι όσο ένας Gallien Krueger, αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και καλά, πέρασε καιρός... Πάντως αυτός ο συνδυασμός πράσινο/μαύρο των Trace, μου αρέσει πολύ! ;) Αρβύλες...
fleaman Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Eπισης περα απο εργονομικους λογους υπαρχει καποιος λογος να προτιμησω combo ενισχυτη απο κεφαλη-καμπινα?
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα... Αφού θες stoner φαντάζομαι πως θες και όγκο... Άρα σε βλέπω ή για 1x15 ή για 4X10... (μην πας για 2X12 γιατί ακούγονται μπουκωμένοι στα μπάσα) Αν πας για 1x15 μπορείς να πας και για combo αλλά αν πας για κάτι παραπάνω τότε καλύτερα κεφαλή - καμπίνα γιατί πρέπει να είσαι ο Σουγκλάκος για να κουβαλάς τέτοια τέρατα combo... LA ROJΑ ARMADA
fleaman Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα με τον AMpeg SVT-4 Pro τι παιζει?Αξιζει τα παραπανω χρηματα απο τον SVT-3 Pro?
prog13 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Εχει λαμπατη προενισχυση,εχει περισσοτερα Watts,ειναι πιο βαρυς κλπ. Δες τα specs και αποφασισε. Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
fleaman Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον..Εκανα τη βολτα μου και αποφασισα..Ειμαι για SVT-3 η SVT-4...Ειδα τα Specs... Ακουσα τον 4 και επαθα πλακα..Τον 3 δεν τον ειχε στο μαγαζι...Ηχητικα υπαρχει εντονη διαφορα μεταξυ 3 και 4?Αξιζει τα παραπανω χρηματα?Με εχει προβληματισει..Περνω τον 3 και καθαριζω?Η αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω για τον 4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση