studio54GR Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Αν σου κάνει ξεχωριστή αποστολή ΔΕΝ θα πληρώσεις ΤΙΠΟΤΑ σε φόρους. Βάλτους πάνω θα πάθεις πλάκα.... Εγώ πήρα μια Firebird III Custom Shop Historical Reissue ΕΤΟΙΜΗ με Antiquity II (με προτροπή του SF) και έχω πάθει την πλάκα μου.... η κιθάρα σκίζει στα καθαρά και σκούζει στα βρώμικα.... Ισως να είναι και η καλύτερη κιθάρα που έχω πιάσει (δυστυχώς όχι και η βολικότερη-λόγω συνήθειας). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
nickzero Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 ναι ναι εχεις δικιο σαφως και τωρα που μου το λες θα προχωρησω στην αγορα τους γιατι απογοητευτηκα παρα πολυ με τον ηχο της..... ευχαριστω
myster_maze Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλή ιδέα για ξεχωριστή αποστολή! Αποκλείεται έτσι να περάσουν τελωνείο. Και τα ταχυδρομικά του είναι πολύ φτηνά... Παράγγειλε τον ένα και μόλις τον ταχυδρομίσει, παράγειλε και τον άλλο!
nickzero Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 ναι ετσι θα το κανω............
studio54GR Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Α, να πώ και κάτι.... ελπίζω να έχεις κανέναν ενισχυτή της προκοπής. Μην περιμένεις τίποτα τρελλα από κανέναν Solid State..... Αν παίζει κανένας καλός λαμπάτος θα τρελλαθείς, τελείως όμως λέμε. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
nickzero Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 εννοειται!!!!!!!εχω εναν laney class a 30 watt και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....
nickzero Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Αν σου κάνει ξεχωριστή αποστολή ΔΕΝ θα πληρώσεις ΤΙΠΟΤΑ σε φόρους. Βάλτους πάνω θα πάθεις πλάκα.... Εγώ πήρα μια Firebird III Custom Shop Historical Reissue ΕΤΟΙΜΗ με Antiquity II (με προτροπή του SF) και έχω πάθει την πλάκα μου.... η κιθάρα σκίζει στα καθαρά και σκούζει στα βρώμικα.... Ισως να είναι και η καλύτερη κιθάρα που έχω πιάσει (δυστυχώς όχι και η βολικότερη-λόγω συνήθειας). [/quote ναι τελικα θα τους παρω!να σε ρωτησω η firebird που πηρες τι κλειδια εχει?
jkstigma Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Α, να πώ και κάτι.... ελπίζω να έχεις κανέναν ενισχυτή της προκοπής. Μην περιμένεις τίποτα τρελλα από κανέναν Solid State..... Αν παίζει κανένας καλός λαμπάτος θα τρελλαθείς, τελείως όμως λέμε. αν ακουσεις τον pearce G1 θα αλλαξεις γνωμη :D ;) inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή είναι η κιθάρα... Δε λέω καλός (κορυφαίος) ο pearce G1 Αλλά και οι δικοί μου καλά παιζουν οι καημενούληδες ;) http:// Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση