vit_hot Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 r.i.p και απο μενα..Ας ελπισουμε να γινει κατι καποια στιγμη με τους ελληνικους δρομους :-[
solega Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 τοσο κριμα.... ευχομαι να μη τον ξεχασετε ποτε....
duckino Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ κριμα για το παλικαρι! Κουραγιο στους δικους του και ιδιαιτερα στην τραγικη μανα!!! Live fast , die ... hard!
Stinky Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλο ταξιδι φιλε Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Τα συλλυπητήρια μου... :( Home - Editions Musica Ferrum
JollyJokker Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 κρίμα...πολύ κρίμα... τα συλληπητήρια μου... Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!
spiros69 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Συλληπητηρια για το παληκαρι..... seven deadly sins..........
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι κατι στιγμες,και δυστυχως ειναι πολλες,που αναρωτιεμαι αν υπαρχει θεος και γιατι να συμβαινουν καποια πραγματα. Συλλυπητηρια στους γονεις,τους δικους του ανθρωπους κι οσους τον χρειαζονταν ν αναπνεει διπλα τους.Ευχομαι να υπαρχει αλλη ζωη και σ αυτην να μην κανει τιποτα αλλο παρα να παιζει μουσικη με τον υπεροχο τροπο που επαιζε... Αντιο παληκαρι μου κι ας μη σε ηξερα. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση