Προς το περιεχόμενο

By the cathedral (cover) gkou-stavros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια σας!Αυτή είναι μία διασκευούλα που φτιάξαμε το καλοκαίρι με τον φίλο μου τον Σταύρο. Είναι και η τελευταία μου..."ερμηνευτική" απόπειρα. Καλή σας ακρόαση!Τραγουδάω εγώ και το backing track το έφτιαξε ο Σταύρος.

gkou_by_the_cathedral.mp3

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Οντως γλυκό.

Απλώς (για τα γούστα μου) θα ήθελα την ερμηνεία σου σε μερικά σημεία (στην αρχή νομίζω ειδικά - (υπάρχει κάποιο chorus εκεί; )) λιγότερο "χαδιάρικη" .

Παραμένει όμως γλυκύτατο. Όπως και η περιρέουσα ατμόσφαιρα / παραγωγή.

Μπράβο παιδιά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Γεια σας!Αυτή είναι μία διασκευούλα που φτιάξαμε το καλοκαίρι με τον φίλο μου τον Σταύρο. Είναι και η τελευταία μου..."ερμηνευτική" απόπειρα. Καλή σας ακρόαση!Τραγουδάω εγώ και το backing track το έφτιαξε ο Σταύρος.

Γιατι ειναι η τελυταια ερμηνευτικη αποπειρα?  ??? ???  οτι εχω ακουσει απο σενα ειναι ωραιο τα λες μια χαρα.Ωραια δουλεια μπραβο.

Δημοσιευμένο

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! mick77, αποφάσισα να σταματήσω το στίχο και το τραγούδι, απλά ήθελα να σας δείξω και την τελευταία μου δουλίτσα :)Και τώρα θα αφοσιωθώ στην κριτική :P Χε χε, πλάκα κάνω για το δεύτερο! ::)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Μου άρεσε η ερμηνεία ... Αλλα ρε παιδιά ... πολλα μποφορ πνέουν στο μικ !  ;)

He,that he knows the much and his mind downloads..

Δημοσιευμένο

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι λατρεμένο μου και μου βγήκε πολύ πιο αβίαστα και ευχάριστα. Και με αυτό έκλεισα σαν...ερμηνεύτρια ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...