sagan_gr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 κοιτάξτε λίγο και το δικό μου δωματιάκι μπρε :o
saro Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 αστα να πανε φιλε μου,με αφτο το θεμα τις ακουστικης ειναι μεγαλο προβλημα!... και εγω περιμενω καπιον να με διαφωτισει γιατι δεν παλευετε αλλο... ευχομε φιλε μου να λυθει το προβλημα σου! :)
Babtua Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Ρητορική η ερώτηση αλλά θα την κάνω: σκοπεύετε να κάνετε υπερ-παραγωγές στο δωματιάκι σας και ψάχνετε εναγωνίως και ανησύχως την ιδανική διαμόρφωση όσον αφορά την ηχητική του συμπεριφορά; Αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω είναι τα ενδεδειγμένα: μοκέτα στο πάτωμα, κάπως παχιές κουρτίνες στα παράθυρα/μπαλκονόπορτες, κομμάτια ρικοφόν διάσπαρτα στους τοίχους τριγύρω και κυρίως στα σημεία που χτυπάει και επιστρέφει άμεσα στο αυτί ο ήχος από τα μόνιτορ (απέναντί τους δηλαδή) και τέλος. Δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω για το σκοπό που το θέλετε (και για τα δεδομένα)... Αρβύλες...
saro Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 και που μπορω να βρω ρικοφον ? ποσο εχει ?
Steve Lado Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 και που μπορω να βρω ρικοφον ? ποσο εχει ? Στο Praktiker...εχει 2-3 ποιοτητες και οι τιμες ειναι λογικες 100x50cm 15 ευρο το ακριβοτερο νομιζω :)
saro Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Στο Praktiker...εχει 2-3 ποιοτητες και οι τιμες ειναι λογικες 100x50cm 15 ευρο το ακριβοτερο νομιζω :) ευχαριστω πολυ φιλε μου να σε καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση