JohnyOh Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν.. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς βρέθηκαν χτες εκεί, ή πόσοι θα πάνε σήμερα, πάντως ο bloody_sunday, μας είχε προειδοποιήσει ορθώς.. 8) Υπερηχητικό live!! Δεν ξέρω εάν και κατά πόσον αυτό ήταν υπερβολικό, αλλά προσωπικά, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.. (Τις jaguar του λυπήθηκα λίγο βέβαια... ) www.lowercut.com www.theroadmiles.com
riviera Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Χρειάστηκαν 2 ωρίτσες για να επιστρέψουν τα αυτιά σε κανονική λειτουργία, αλλά ήταν πολύ καλή φάση. Δυστηχώς δεν κατάφερα να δω καθόλου τι εξοπλισμό είχαν, αν είδες κατι please μοιράσου το γιατί η κιθάρα ήταν εντυπωσιακή θα έλεγα τουλάχιστον. Μακάρι να είχε λίγο καλύτερο ήχο το ροντέο!!!!!!!
JohnyOh Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Ο ήχος ήταν όντως λίγο μουντός, και το ροντέο δεν βοηθούσε στην ορατότητα.. Τώρα από εξοπλισμό δεν είδα πολλά πολλά, πρόλαβα να πάω στο τέλος να δω τις 2 jaguar, τη μια εκ τον οποίων είχε προλάβει να ξεκοιλιάσει κανονικά, πεταμένες στο πάτωμα.. (στιγμές σοκ και δέους, σχεδόν splatter θέαμα.. ::) ). www.lowercut.com www.theroadmiles.com
riviera Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το ήξερα αλλά ο Ackermann έχει δημιουργήσει την Death by Audio, επομένως ο ήχος απο εκεί βγαίνει... http://www.deathbyaudio.net/
vs Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 οριστε φωτο που ανεβασε ο bloody_sunday απο αλλο live... ..αλλα απ'οτι μπορεσα να δω ο εξοπλισμος ηταν ο ιδιος http://www.noiz.gr/index.php?topic=172299.msg386123#msg386123 παντως εμενα δεν με συγκινησαν...υπηρξαν βεβαια ωραιες στιγμες ... αλλα παραηταν βαβουριαρικα και μουντα.... υγ: τη μαγκια με το μικροφωνο της φωνης στον ενισχυτη το εκαναν κ στην αθηνα, οποτε μαλλον ειναι στανταρ στο σετ τους, και οχι παρορμηση της στιγμης :-\ www.LowerCut.gr
JohnyOh Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Όταν παίζεις κάθε μέρα σχεδόν live, πόσες παρορμήσεις να σου έχουν μείνει πια.. Εξ άλλου, ναι, φάνηκε ότι το είχε σχεδιάσει.. Αντικειμενικά πάντως, αν μπω στην κατηγορία "ξέσπασμα-κανιβαλισμός στην κιθάρα μου" στη μνήμη μου έρχεται πιο γρήγορα ο Finn Andrews των Veils (όπως τους είδα πρόσφατα τουλάχιστον) . Όπως και να χει, ήταν ένα ενδιαφέρον live. Το αν μου μείνει (προσωπικά) καλά ή όχι, θα δείξει!! www.lowercut.com www.theroadmiles.com
Clouseau Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ακούσει τόσα πολλά γι'αυτούς τους τύπους που τους έχω σιχαθεί. ;D Στο live δεν πήγα, αλλα απ΄το cd και μόνο δεν έπεισαν καθόλου.
Mean Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Όταν παίζεις κάθε μέρα σχεδόν live, πόσες παρορμήσεις να σου έχουν μείνει πια.. Εξ άλλου, ναι, φάνηκε ότι το είχε σχεδιάσει.. Αντικειμενικά πάντως, αν μπω στην κατηγορία "ξέσπασμα-κανιβαλισμός στην κιθάρα μου" στη μνήμη μου έρχεται πιο γρήγορα ο Finn Andrews των Veils (όπως τους είδα πρόσφατα τουλάχιστον) . Όπως και να χει, ήταν ένα ενδιαφέρον live. Το αν μου μείνει (προσωπικά) καλά ή όχι, θα δείξει!! Το σκισε το Kurzweil το παλικαρι. Δεν το δινε σε μενα :P And so castles made of sand melts into the sea.
JohnyOh Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Χαλασμένο ήταν.. τι να το κάνεις.. άσε ήμουν και εκεί μπροστά και το έβλεπα να μου έρχεται στο κεφάλι.. ::) www.lowercut.com www.theroadmiles.com
JohnyOh Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Πήγε κανείς και στη χτεσινή (δεύτερη) μέρα της συναυλίας?? Έχουμε εντυπώσεις?? www.lowercut.com www.theroadmiles.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση