X-minor Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρεις πάντως πως οι epi ZW δεν έχουν EMG αλλά EMG Hz, έτσι? edit: λάθος κατάλαβα, my bad.
johnthemetal Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 προφανως αφου την εχω :) ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι squier αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να την δωσω καν!!! ουτε επισης θα εδινα ποτε fender american/mexican για 150 ευρω λολ... (επισης σκεφτομαι στο μελλον να αναβαθμισω σε 81/85 active)
funky_bassman Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Αν ξαναδώ τον συνδυασμό 81/85 θα αυτοπυρποληθώ... Στο Σύνταγμα... LA ROJΑ ARMADA
X-minor Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Αν ξαναδώ τον συνδυασμό 81/85 θα αυτοπυρποληθώ... Στο Σύνταγμα... 60/81? 85/85 ίσως? ;D Πάντως θα συμφωνήσω... :-X
Stinky Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 O καλυτερος συνδιασμος http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/6/0/4/525604.jpg Sickly-sweet, pink, and not for everybody
johnthemetal Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 οχι ρε παιδια 81/85 οριστε...: http://www.thomann.de/gr/emg_zakk_wylde_pro.htm
funky_bassman Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Μεγάλη κουβέντα αυτή να την κάνεις μαζί μου... Καταρχάς γιατί ο καλύτερος EMG είναι ο 60... Και εντάξει θες EMG, πάρε EMG αλλά αντί να πάνε για σετ 81/60 όλοι πάνε για 81/85... ο 85 είναι ένα τζιτζίκι εγκλωβισμένο σε έναν Hum... Βέβαια αυτά είναι γούστα το ξαναλέω αλλά έχω την αίσθηση πως όλος αυτός ο χαμός έχει γίνει επειδή τους χρησιμοποιούν αυτό το σετ ο Laiho, Hetfield, Wylde... Και συνήθως (δεν ξέρω γιατί) αυτό το σετ το συναντάς σε κιθάρες όπου ο ιδιοκτήτης τους έχει μέσο όρο ηλικίας 16-22... Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν προς Θεού (όπως είπα όλα είναι θέμα γούστου) απλώς εγώ δεν βρίσκω κάτι σε αυτό το σετ μαγνητών... Βέβαια μπορεί το πρόβλημα να το έχω εγώ... LA ROJΑ ARMADA
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Εγω σου δινω 180.(μεταξυ σοβαρου και πολυ σοβαρου) ;D
johnthemetal Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 :P ανεβαινουν οι προσφορες αλλα δε νομιζω μαλλον θα του τη δωσω αυτουνου γιατι ειναι και φιλος ε και τα χουμε βρει τωρα...μπορεις να μου εξηγησεις τη διαφορα του 60 με τον 85?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση