John Goumis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Ντεν εκουμε Κουρμπη στη Ρόδο Καστομίντι μου ;D ;D ;D ;D ;D έκουμε όμως ντουριζμό :P
tommymoto Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 πιστευω οτι μια stratocaster mexico θα ειναι οτι πρεπει. σε αυτα τα λεφτα βρισκεις μεταχειρισμενη και πιστευω οτι strat( με brige διπλο για να εχει και τα γκαζια του) θα ειναι πιο μαλακη για τον μικρο και απο θεμα ταστιερας και πιο ελαφρια ωστε να μπορει να παιζει και με τα φιλαρακια του ορθιος ξεκουραστα. και ειναι και πιο αξιολογο οργανο απο θεμα ποιοτητας σε αυτα τα λεφτα. τωρα αν θελεις κατι πολυ καλο σε μαονι ντε και καλα βαλε περιπου 150€ παραπανω και παρε του ενα gibson sg ταυρακι απο thomann.ολα τα παραπανω για βαρη και τετοια σου τα λεω απο ιδια εμπειρια που ειχα με τον αδερφο μου. Woolie Boogie
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2009 πιστευω οτι μια stratocaster mexico θα ειναι οτι πρεπει. σε αυτα τα λεφτα βρισκεις μεταχειρισμενη και πιστευω οτι strat( με brige διπλο για να εχει και τα γκαζια του) θα ειναι πιο μαλακη για τον μικρο και απο θεμα ταστιερας και πιο ελαφρια ωστε να μπορει να παιζει και με τα φιλαρακια του ορθιος ξεκουραστα. και ειναι και πιο αξιολογο οργανο απο θεμα ποιοτητας σε αυτα τα λεφτα. τωρα αν θελεις κατι πολυ καλο σε μαονι ντε και καλα βαλε περιπου 150€ παραπανω και παρε του ενα gibson sg ταυρακι απο thomann.ολα τα παραπανω για βαρη και τετοια σου τα λεω απο ιδια εμπειρια που ειχα με τον αδερφο μου. φίλε αν διάβαζες τα τελευταία τοστ θα έβλεπες πως θα αγοραστεί epiphone lp αφού αυτή θέλει ο μικρός οπότε... ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση