Gianniss Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Μην ανησυχείς. Είσαι σε ΠΟΛΥ καλό δρόμο, απ' ότι ακούω. :) Ευχαριστω πολυ! Σημαντικοτατο σχολιο... :)
longshadow Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο Γιάννη... :) Δύσκολο να φραζάρεις σε τέτοιες ταχύτητες... Τα μόνα μελανά σημεία ίσως ήταν το ψαλίδι (ακούστηκε πολύ παναθεμά το... ;D) και το ότι και αυτό το ανέβασες μονοφωνικό (όπως και το πρώτο σου).. Αυτά βέβαια δεν έχουν σχέση με τον "παίχτη" Gianniss... ;) ;)
Gianniss Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο Γιάννη... :) Δύσκολο να φραζάρεις σε τέτοιες ταχύτητες... Τα μόνα μελανά σημεία ίσως ήταν το ψαλίδι (ακούστηκε πολύ παναθεμά το... ;D) και το ότι και αυτό το ανέβασες μονοφωνικό (όπως και το πρώτο σου).. Αυτά βέβαια δεν έχουν σχέση με τον "παίχτη" Gianniss... ;) ;) Ευχαριστω πολυ τον LS! :) Για το ψαλιδι και το μονοφωνικο εχεις απολυτο δικιο. (Χρειαζομαι επειγοντως μαθηματα music tech)
trigga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 johnnare βαλε ενα 160-180 κ δωσε ακομα μια με καλυτερο ηχο και να ψησω κ γω να δωσουμε καμμια τζαμια.Να δουμε ποιος ειναι ο πιο μαματος :P
Gianniss Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 johnnare βαλε ενα 160-180 Δεν καταλαβες... στα 220 θα φανει ο μαματος!!! ;D :P δωσε ακομα μια με καλυτερο ηχο Τωρα σωθηκες... :-[ να ψησω κ γω να δωσουμε καμμια τζαμια.Να δουμε ποιος ειναι ο πιο μαματος :P Δε χρειαζεται ολο αυτο... And the winner is...........TRIGGA!!!!!!!!
trigga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 βαλε τον κυρ μπάκι να τον κερασουμε μια σουπα για τα δοντια του ναουμ ρε τσόνι :P
kguitar Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα μου αρεσε :) Αντε, να ετοιμαζομαστε για το 1ο jazz-noiz τζαμ :)
trigga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Με την κυρα λι του μπρους λι?Αρ γιου τσούρ ή απλα τσουρεκι? Εχω αεμπερτσολντ κ εχει σε λατιν εκδοχη.Ψηνετε να το δωσουμε στ' αυτια?
dvat Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Gianniss μπράβο από μένα! Πολύ καλή προσπάθεια! Μου άρεσε πραγματικά ;) ;) Όχι άλλα μινόρε...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Για να πεις οτι παιζω τζαζ δε το λεει ο καλυτερος. ΟΜΩΣ Και μονο που εβαλες χερι σ αυτη τη κομματαρα εχεις απο μενα RESPECT!!!!!!!! Παρα πολυ καλο, τα λαθη διορθωνονται με επιμονη(καλο ε? δε το ξερες ;D). Ηχος για μενα τελειος. Μην ακους τιποτα. Ρυθμικα = σε παιρνω στο γκρουπ μου. 93% καλα. Αυτοσχεδιασμος = στη τζαζ δε κρινουμε αυτο το πραμα. Απλα επικροτουμε τη σωστη στιγμη. Συμαζεψε τις γνωσεις σου και εισαι μεσα 100%. Αν καταφερεις και το παιξεις ΤΕΛΕΙΑ εχεις βγαλει 1 μπερκλευ. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση