dr.peters Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 πως θα σας γνωρισω παιδια? θα φορατε κατι χαρακτηριστικο? ;D εγω για να καταφερουμε να αναγνωριστουμε θα ειμαι μουσκεμα ως το κοκαλο..... >:( πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω για να καταφερουμε να αναγνωριστουμε θα ειμαι μουσκεμα ως το κοκαλο..... >:( Ζηλιάρη.
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω για να καταφερουμε να αναγνωριστουμε θα ειμαι μουσκεμα ως το κοκαλο..... >:( Από Coca Cola; Εχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Ζηλιάρη. ε? (δεν σε πιανω...) Από Coca Cola; Εχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο; βρισκομαι σε αυτο το σημειο ηδη εδω και χρονια! αλλα σημερα μιλαω για την βροχα που θα πεσει....! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 αλλα σημερα μιλαω για την βροχα που θα πεσει....! ......ράϊτ θρου Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 ε? (δεν σε πιανω...) Ήταν βαθυστόχαστο ξέρω. Απλά θεωρώ δεδομένο πως δεν το γλυτώνουμε το νερό σήμερα, και μάλλον θα σκάσουμε μούσκεμα πολλοί.
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 ε? (δεν σε πιανω...) Ήταν βαθυστόχαστο ξέρω. Απλά θεωρώ δεδομένο πως δεν το γλυτώνουμε το νερό σήμερα, και μάλλον θα σκάσουμε μούσκεμα πολλοί. χαχαχα!! ;D ;D ;D μακαρι να μην βρεξει μεχρι να ερθουμε και μετα βλεπουμε! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 αλλα σημερα μιλαω για την βροχα που θα πεσει....! ......ράϊτ θρου στρειτ θρου δεν ελέγε? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 κουλντ μπι ράιτ ον. Τι θέλετε να πείτε φίλτατε Κώστα;
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Προσθέτουμε άλλους 3 (απαρτία Loose Rag με audiokostas) + μια θέση στάνταρ για yameth. Αν κάποιος πεινάει ΠΟΛΥ να το δηλώσει τώρα να κλείσουμε επιπλέον χώρο για την κοιλιά του... Υπενθυμίζω: Silly Wizards 10μμ απόψε Πλερώνουμε ο καθείς τα δικά του, φέρνουμε αρκετά ψιλά (περίπου όσο κοστίζει μια BaCH). Συγκοινωνία: μετρό μέχρι Νομισματοκοπείο, Β5 από το Βασιλόπουλο απέναντι μέχρι την είσοδο του Δημόκριτου. Οδός Πελοποννήσου 79 Οδηγίες προς ναυτιλομένους: Πίνουμε με μέτρο. Οδηγούμε προσεκτικά. Δεν φυσάμε τον καπνό στα μούτρα των συνδαιτημόνων. Δεν κοκορευόμαστε αν έχουμε Custom Shop fender ή VOS Gibson. Στους έχοντες BaCH λέμε πάντα "ναι". Οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν αντίστοιχη βεβαίωση και δελτίο ακοομέτρησης. Οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να καταναλώσουν το ελάχιστο 0.5 l μπύρας με την προσέλευση για να θεωρηθούν sanitary. Μοιράζεται χριστουγεννιάτικο κάρμα σε υγρή μορφή. Οι άρρενες να προσκομίσουν απολυτήριο στρατού/άδεια εξόδου μετά δημοσίων θαυμάτων/άδεια από το μπαμπά και τη μαμά. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση