Vintager Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Θα είμαι εκεί! Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
kultura Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 alekelis-Vintager-kultura! Τρίο στούντζες... ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
neeq Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Καντε το πιο αμερικάνικο ρε σεις. ΘΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ εγω δε θα'μαι βασικά, απλά σας δίνω ενα παραδειγμα ;D
kultura Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Σε παρακαλώ, φιλαράκο, σε υποθέσεις ου αφορούν ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥΣ να μην μπλέκεσαι!
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μας επιβεβαιώσει ο NicolasAth72 ότι έκλεισε το μαγαζί για Παρασκευή θα ανεβάσω ενα DYI how to get to Silly Wizard's. Όποιος ντρέπεται να έρθει, να ξεντραπεί. Υπενθυμίζω ότι παίζουμε με NBA rules: 1. Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης. 2. Ο καθείς πληρώνει τα δικά του (οπότε φροντίστε να φέρετε ψιλά). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μας επιβεβαιώσει ο NicolasAth72 ότι έκλεισε το μαγαζί για Παρασκευή θα ανεβάσω ενα DYI how to get to Silly Wizard's. Αυτό δεν κάνει ; http://www.noiz.gr/index.php?topic=165009.60 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 θα περασω σημερα το απογευμα / βραδακι μη καπνιστων ειπατε ετσι ? ;D https://www.facebook.com/automaton.athens
Shelter Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; μη ντρέπεστε. Μια παρέα είμαστε. Κι αν δεν γνωριζόμαστε, θα μαθευτούμε. Κατα 90% θα είμαι εκεί. Θα κοιτάξω να το σιγουρεψω γιατι δουλεύω ως τις 9-10, αλλα μετα θα έρθω κατευθείαν. Θα ενημερώσω τους αρμόδιους. Αύριο για σίγουρα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
evris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Αν εισαστε ακομα εκει κατα τη 1 το βραδακι θα προσπαθησω να περασω. Πιο πριν δε γινεται λογω υποχρεωσεων... Να ειστε εμβολιασμενοι. My love for you is ticking clock, Berserker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση