audiokostas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 στρειτ θρου δεν ελέγε? Τσου. Ράϊτ.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Προσθέτουμε άλλους 3 (απαρτία Loose Rag με audiokostas) Με την φερεγγυότητα του χάους. Ο ένας ήδη λάκισε. Βάλε εμένα μόνο και αν έρθουν......... μπόνους κανονάκι Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Πίνουμε με μέτρο. αφου ειχες πει πως δεν ξαναπαιρνεις μπυρα με το μετρο την τελευταια φορα! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
toneless Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Μην ψάχνετε τον Garfield ... τον πήρα μαζί μου φεύγοντας. :P Άκου να δεις.
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Μην ψάχνετε τον Garfield ... τον πήρα μαζί μου φεύγοντας. :P εχεχε, καλά έκανες! Μόνο μην τον ταισεις λουκάνικα, φαίνεται δεν του αρέσουν (σε αντίθεση με πολλούς από μας χθες) https://www.facebook.com/automaton.athens
distortion Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Τον είδα φεύγοντας 2-3 στενά πιο πέρα να τα λέει με το Φαληρέα...αν θυμάμαι (χικ) καλά... http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 εγω πλακα πλακα, δεν τον ειδα μετα που εφυγε ο τοουνλες......! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Ζητείται φωτογραφία του γάτου! Τρελή μασκότ!
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Τι καλημέρα, εδώ πάλι για ύπνο θα πήγαινα αν δεν είχα να τρέχω το απόγευμα! (Πολύ μα πολύ ξενύχτι, χτες!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση