Nickolas Jackson Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά,οι SC κάνουν για hard rock ή οχι?
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 το εγκυρο μελος μας CYBERJOHNNY θα σου απαντησει συντομα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dkall Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα να δεις...... ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και εγω ;D Πουσε ρε Cyber να μας ανοιξεις τα ματια ...... SC κalo gia metal ? ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα να δεις...... ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και εγω ;D Πουσε ρε Cyber να μας ανοιξεις τα ματια ...... SC κalo gia metal ? mono pano se maogkani Recording is God's way of tellin you that you suck
X-minor Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Κάνουν για όλα αρκεί να πηγαίνουν σε matched ζευγάρι με extra output, να'ναι σε strat από 3 κομμάτια μαόνι και να παίζονται με κοκκάλινη πένα με λαμπάτο ΧΩΡΙΣ distortion πετάλι. Αλλιώς όχι. Εκτός αν έχεις midi. Εκεί αλλάζει το θέμα. Έχεις midi?
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 το σημαντικοτερο ειναι να μην ειναι ψηφιακη η καρτα ηχου,μονο η αναλογικη κανει δουλεια φιλως.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
X-minor Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Ψηφίο + mahogani = καταστροφη. Ξαδερφος επιβεβαιωνει.
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά,οι SC κάνουν για hard rock ή οχι? singlecut kalo gia blues-rock doublecut kalo gia metal mahogany panta aaafstira
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Μην κοροιδευετε... Έχω κι εγώ ένα σετάκι active μαγνήτες που παίρνουν ρεύμα απ' ευθείας από μπαταρία αυτοκινήτου, κι έχω την ίδια απορία... (+ το που σκάβω ακριβώς για να χωρέσει η μπαταρία)...
taq Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 θέμα για cyberκατάψυξη αποθήκευση σε usb stick, τοποθέτησή του σε πύραυλο και αποστολή στον Α Κενταύρου one way... In Fender Strat we trust!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση