kultura Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που κοιταει την στιγμη που λεει ''i soend ages giving head''!!!! ;D :P
kguitar Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Kαι ενας αλλιωτικος Paul Gilbert στο fly me to the moon (αν βαριεστε εισαγωγη, κατευθειαν στο 1:13)
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 καλα, ο τυπος με τα 12654 κομματια στα 8 λεπτα τα εσπασε ασχημα!!! πολυ καλος!!! τωρα για τον γκιλμπερτ τι να πω... μ αρεσε στην αρχη, αλλα μετα το παραγεμιζει βιρτουοζε πραγματα και μου την χαλασε...!!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
dr.peters Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 εμενα και αυτος μ αρεσει παρα πολυ! ειμαι σοβαρα γιατρε μου? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
kultura Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 ειμαι σοβαρα γιατρε μου? Ω, ναι!
kultura Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 τωρα για τον γκιλμπερτ τι να πω... μ αρεσε στην αρχη, αλλα μετα το παραγεμιζει βιρτουοζε πραγματα και μου την χαλασε...!!!! Νταξ' μωρέ, γκίλμπερτ είναι αυτός... Αλλά θα μου πεις εδώ έκλεισες τους μπιλιτζίνηδες, θα άλουγες τον γκίλμπερτ; :P
ReCoC Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Μερικά δικά μου αγαπημένα Απο τον ίδιο με παραπάνω. Αυτή η διασκευή πάντα με ταξιδεύει απίστευτα Και κάτι για να κοπανηθούμε λιγάκι Free thinkers are dangerous...
dr.peters Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 ρε φιλε, τι μας τις εβαλες αυτες με το τοξισιτυ? δεν ειδες πως τα βιολια τους ειναι χαλασμενα? γεματα τρυπες ειναι....! ;D ;D ;D ;D περαν της πλακας, καλες.....!εξυπνη ιδεα! καπου εχω δει και κατι αντιστοιχο σε κομματια των μιουζ! θα ψαξω το βραδυ και θα ποσταρω...! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
kultura Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 :o Φωνάρα ο Message in a bottle!
blue Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2009 μιας και αναφερθηκαν tool covers, νομιζω οτι το schism απο Δαρνακες δεν συγκρινεται με τιποτα . http://www.myspace.com/darnakes https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση