kokoblue Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια πηγα σημερα στο υπογειο και βρηκα το μπουζουκι που ειχα οταν πηγενα τριτη δημοτικου φυσικα σε αθλια κατασταση...σκεφτομαι να το παω για επισκευη αλλα ειναι να μου παρει πανω απο 100 ευρω...ΟΧΙ για δειτε το και εσεις και πειτε μου ποσο το κοστολογειτε για μια επισκευη;;;πανω κατω να παρω μια ιδεα... [/img] Ευχαριστω Πολυ!!!
kokoblue Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια πηγα σημερα στο υπογειο και βρηκα το μπουζουκι που ειχα οταν πηγενα τριτη δημοτικου φυσικα σε αθλια κατασταση...σκεφτομαι να το παω για επισκευη αλλα αν ειναι να μου παρει πανω απο 100 ευρω...ΟΧΙ!! για δειτε το και εσεις και πειτε μου ποσο το κοστολογειτε για μια επισκευη;;;πανω κατω να παρω μια ιδεα... http://rapidshare.com/files/315890043/S6004819.JPG.html http://rapidshare.com/files/315890412/S6004821.JPG.html [/img] Ευχαριστω Πολυ!!!
Sonic X Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως να έστελνες ένα π.μ. στον yann που είναι "μάστορης" μερακλής και ξέρει καλύτερα; Νομίζω πως θα σε διαφωτίσει πλήρως. :)
kokoblue Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 να του στειλω....αλλα δεν ξερω πως να τον βρω;; Ευχαριστω Πολυ!!!
Sonic X Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 να του στειλω....αλλα δεν ξερω πως να τον βρω;; Εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?action=profile;u=8022
pacoman Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 .σκεφτομαι να το παω για επισκευη αλλα αν ειναι να μου παρει πανω απο 100 ευρω...ΟΧΙ!! Ανεξάρτητα αν αξίζει το όργανο(μάλλον δεν αξίζει)θεωρείς ότι 100€ είναι πολλά για να το συνεφέρει κάποιος μάστορας,στην κατάσταση που βρίσκεται; ??? moto perpetuo
kokoblue Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 pacoman ναι θεωρω οτι τα 100 ευρω ειναι πολλα για να τα δωσω για επισκευη μονο γτ αν ειναι να δωσω 100 για αυτο το μπουζουκι περνω με 200 ενα αλλο απο τον νακα...και καλο θα ητανε να μην μιλας με υφακι...μιας και δεν γνωριζω ουτε την κατασταση του ουτε τα προβληματα του κι ετσι δν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα........ αν ηξερα να σαι σιγουρος δεν θα εμπενα εδω να σας ρωτησω.... Ευχαριστω Πολυ!!!
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 κοκομπλου.......φαουλ....! δεν νομιζω πως μιλησε με ''υφακι'' ο pacoman. και πραγματι 100ευρω για να ''συνεφερεις'' ενα οργανο που για καιρο δεν εχει ασχοληθει κανεις μαζι του ειναι πολυ λιγα...! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
desaviol Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 εγω θα'λεγα να το πας πισω στο υπογειο ;D ;D
athws Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια πηγα σημερα στο υπογειο και βρηκα το μπουζουκι που ειχα οταν πηγενα τριτη δημοτικου φυσικα σε αθλια κατασταση...σκεφτομαι να το παω για επισκευη αλλα ειναι να μου παρει πανω απο 100 ευρω...ΟΧΙ για δειτε το και εσεις και πειτε μου ποσο το κοστολογειτε για μια επισκευη;;;πανω κατω να παρω μια ιδεα... Φίλε μου ένα παλιό όργανο το ανακατασκευάζουμε συνήθως για συναισθηματικούς λόγους. Αν το δούμε τεχνικο-οικονομικά δε συμφέρει ποτέ, εκτός πιά κι αν είναι όργανο μεγάλης αξίας. Το δικό σου φαίνεται φτηνό όργανο με μεγάλες ζημιές, άρα νομίζω σε συμφέρει να πάρεις καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση