Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Makis, πάρε ένα ωραίο κινέζικο σώμα με 1 κομμάτι και βάλτο. Κράτα όλα τα άλλα που έχουν το σήμα Fender, μπράτσο, μαγνήτες, ηλεκτρικά, θήκη...Έτσι κι αλλιώς ποιός θα το καταλάβει? Πάλι Fender είναι....

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Σε συτην την περιπτωση  που η κιθαρα ειναι natural φαιονται ευκολα τα κομματια. Εχω διαπιστωσει σε καποιες αλλες κιθαρες μου οι οποιες δεν ειναι χρωματος natural η sunburst που κανουν τα πραγματα ευκολα, αλλα solid colours οτι αν κοιταξω υπο γωνια κοντα σε καποια εντονη πηγη φωτος το σωμα, φαινονται και στο φινιρισμα του σωματος καποιες ατελειες που προδιδουν τις κολλησεις μεταξυ των τμηματων του body.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο

Εχω διαπιστωσει σε καποιες αλλες κιθαρες μου οι οποιες δεν ειναι χρωματος natural η sunburst που κανουν τα πραγματα ευκολα, αλλα solid colours οτι αν κοιταξω υπο γωνια κοντα σε καποια εντονη πηγη φωτος το σωμα, φαινονται και στο φινιρισμα του σωματος καποιες ατελειες που προδιδουν τις κολλησεις μεταξυ των τμηματων του body.

:o :o :o :o :o

Μιλάς για ακριβά όργανα? Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μετά από εργοστασιακές επεξεργασίες, λούστρα-γυαλίσματα...Σε νίτρο ή πολυουρεθάνη finish?

Δημοσιευμένο

;D ;D ;D ;D Οχι, 2 απ τις στρατ μου στις οποιες συμβαινει αυτο ειναι partscasters με mex made body  ;D ;D ;D ;D.

Έτσι πές μου ;D ;D ;D

αυτό (μάλλον) σημαίνει ξεπέτα επεξεργασία στο sealer-filler

Δημοσιευμένο

@georgekz750 καλή είναι η κιθάρα ?? ή θα την βάλουμε για καυσόξυλα με τα πρώτα κρύα   ;D

'Νταξ' μωρε.... φενδερ, δεν περιμενουμε και πολλα απ αυτην  ;D

Προς το παρον την εχω βαλει να τακαρει απο κατω μια ντουλαπα που κουνιοταν στο σπιτι και την κανει καλα τη δουλεια της,ασε που μειωθηκε και το τριξιμο της πορτας της ντουλαπας  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...