marilazi Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 ενα αποσπασμα απο το κυτταρο που ειχα την τιμη να παιξω προσφατα. κομματαρα ουτως η αλλως. http://www.youtube.com/watch?v=OxVNrSNvNgU www.mariolaz.com
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχως η ποιοτητα του ηχου ειναι χειροτερη και απο κακη... ::) ::) ::) ::) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Oldtimer Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου, μου χάρισες ένα μεγάλο ταξίδι στο παρελθόν. Ο τραγουδιστής και μπασίστας είναι γιός του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή και παίζαμε μαζί το 1977 με 80 περίπου στο γκρουπ 'NEMESIS'. Ο Χρήστος έχει φοβερή φωνή και η ποιότητα του ήχου τον αδικεί παράφορα. Σε παρακαλώ δωσ'του τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου από τον Κώστα τον Αμερικάνο. Too Old to Rock n Roll Too Young to Die
marilazi Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου, μου χάρισες ένα μεγάλο ταξίδι στο παρελθόν. Ο τραγουδιστής και μπασίστας είναι γιός του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή και παίζαμε μαζί το 1977 με 80 περίπου στο γκρουπ 'NEMESIS'. Ο Χρήστος έχει φοβερή φωνή και η ποιότητα του ήχου τον αδικεί παράφορα. Σε παρακαλώ δωσ'του τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου από τον Κώστα τον Αμερικάνο. φιλε εγινε θα του τα πω.!>...ναι δυστυχως η ψηφιακη καμεριτσα μπουκωσε.! ...σορυ για τον κακο ηχο του βιντεο www.mariolaz.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση