whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 ΤΡΥΠΕΣ ! και αυτο 2-3 φορες (ωχ..αρχιζει και φαινεται η διαφορα στην ηλικια :cry: ) :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 "Από τους "μεγάλους"' date=' U2 και πάλι U2... [/quote'] ειμαι ενας απο αυτους που εχουν ζησει αυτο το ονειρο!!! :wink: :wink: Kαι περιμένεις να σου ξαναμιλήσω,ε; ! :evil: :D οταν ειχαν ερθει σαλονικα...να σου πω τωρα και το αλλο??? στα 2 μετρα τους ειχα!! 8) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
alkias Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Linkin Park τύχη ευνοεί τους τολμηρούς
mentalvortex Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 ποσο θα'θελα να δω τους RUSH ενας θεος ξερει...
gangster Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 "Από τους "μεγάλους"' date=' U2 και πάλι U2... [/quote'] ειμαι ενας απο αυτους που εχουν ζησει αυτο το ονειρο!!! :wink: :wink: Kαι περιμένεις να σου ξαναμιλήσω,ε; ! :evil: :D οταν ειχαν ερθει σαλονικα...να σου πω τωρα και το αλλο??? στα 2 μετρα τους ειχα!! 8) 8) 2 μέτρα, ε; Εγώ τους ήξερα-δεν τους ήξερα όταν ήρθαν στην Θεσ/νίκη... :cry: one colour: black - and shades of grey
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2005 :D :D :D :D (απτα λιγα καλα που εχει η περασμενη ηλικια) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Ztelioz Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Gangster έγραψες..:lol: Τι απίστευτα εικονίδια είναι αυτά!..? www.myspace.com/pogr
boody Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 αμ οι παραθεσεις μεσα σε παραθεσεις? κι εκει εγραψες , με εκανες και ζαλιστικα απο τα ομοκεντρα τετραγωνα... :) http://the-boody.blogspot.com/
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 AC/DC αλλά με BON SCOTT (αν θα ζούσα ΤΟΤΕ) Όλα τα λεφτά!! You are wrong f**ked and overatted...
UnderGround Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Floyd, εστω κα παπουδες. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση