JollyJokker Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 το βλέπω εδώ και μέρες και δεν έχω ρωτήσει.... ΤΙ ΣΤΟ ΚΑλΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GAS (εκτός από αυτό που έχει να κάνει με φασολάδα...)?????????? Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!
paranoid_gr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Gear Acquisation Syndrome Δλδ την επιθυμια(ακολαστη θα ελεγα) να ποκατς συνεχεια και περισσοτερο εξοπλισμο!!! ;D Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))
Shelter Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Γενικα αυτό συζητάγαμε, δηλαδή ότι αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να βρείς ΟΤΙ θέλεις... τελικά αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι τα κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Tον έβαλα να ψάξει για καμια παλιά Teisco να δούμε ποσο θα την δίνουν..!!! Πάντως συνήθως τα υπόλοιπα πράγματα (πεταλάκια, πεταλιέρες, ενισχυτές κτλ.) είναι περίπου στις ίδιες τιμές. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 καλά αυτές που είναι έξω από το μαγαζί, δεν παθαίνουν τίποτα από υγρασία, θερμοκρασίες κλπ ; Τι στο καλό πόσο ανώτερες είναι οι γιαπωνέζες όταν είναι του πεζοδρομίου ; ;D ;D ;D ;D ;D
chrisemma Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Άν στην Ελλάδα τις αφήναν έξω θα τις είχαν χάσει τις μισές... :o
solega Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Γενικα αυτό συζητάγαμε, δηλαδή ότι αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να βρείς ΟΤΙ θέλεις... τελικά αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι τα κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Tον έβαλα να ψάξει για καμια παλιά Teisco να δούμε ποσο θα την δίνουν..!!! Πάντως συνήθως τα υπόλοιπα πράγματα (πεταλάκια, πεταλιέρες, ενισχυτές κτλ.) είναι περίπου στις ίδιες τιμές. that's fine with me!!! ας εβρισκα εγω καμια παλια tele η καμια παλια TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE σε τιμη ξεφτάϊλα απο τη Γιαπωνια που ελεγε και η γιαγια εκεινη στους Αγγελους του Τσαρλι και τιποτε αλλο δεν ηθελα.Η καμια Takamine λιγο πιο παλια απο την EN18C μου που ειναι 1990 μοντελο και σου λεγα εγω.....
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE Yamaha, Navigator, Edwards, Aria, Fender ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Sonic X Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 that's fine with me!!! ας εβρισκα εγω καμια παλια tele η καμια παλια TOKAI-BURNY-GRECO-ORVILLE σε τιμη ξεφτάϊλα απο τη Γιαπωνια που ελεγε και η γιαγια εκεινη στους Αγγελους του Τσαρλι και τιποτε αλλο δεν ηθελα.Η καμια Takamine λιγο πιο παλια απο την EN18C μου που ειναι 1990 μοντελο και σου λεγα εγω..... Δεν ξέρω τι θεωρείς "τιμή ξεφτίλα" αλλά ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link: http://musical-instruments.shop.ebay.ie/Musical-Instruments-/619/i.html?_nkw=greco Εγώ έχω πάρει μια Greco Les Paul του '79 από έναν τύπο που λέγεται "chingo 123" και ήρθε από Ιαπωνία σε 7-8 ημέρες με EMS. Το μόνο αρνητικό είναι πως τα μεταφορικά είναι λίγο "τσιμπημένα" (δλδ γύρω στα 110€) αλλά το δέμα έρχεται στην πόρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση