djObiwan Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 γεια χαρα παιδια. το εχω χασει με τα pc ειναι η αληθεια 8) εχω ενα laptop της acer,το aspire 512 WLMi.έχει (αν δε κανω λαθος) 2x512 RAM επανω. σε ενα αυτοκκολητο εξω λεει 1gb ram ddr2(supports dual channel). η ερωτηση μου ειναι πως ακριβως διαπιστωνω ποση ειναι η μεγιστη ram που μπορω να εχω στο συστημα μου ? και τι ραμ να γορασω,ειναι οι ιδιες με τα dekstops?(δν εχω κανει ποτε αναβαθμιση σε λαπτοπ). ευχαριστω.
Kostas019 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι ιδιες με τα desktops καλο ειναι αμα εχεις ακομα εγγυηση να μην το πειραξεις. α,και κατι ακομα,τι λειτουργικο εχεις??XP να υποθεσω??ριξε ενα link απο κανα e-shop η plaisio να δω τα χαρακτηριστικα
djObiwan Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 είναι αυτό εδώ: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3091 τωρα κλεινω 3ο χρόνο με αυτό το λάπτοπ.
Alchemist Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Το laptop σου παίρνει μέχρι 4 Gb RAM μορφής SO-DIMM, τύπου DDR2 στα 533 Mhz. Που σημαίνει ότι παίρνεις δύο τεμάχια από αυτές τις μνήμες ή οποιεσδήποτε μνήμες με ανάλογα χαρακτηριστικά και είσαι έτοιμος! ;) Υ.Γ. Οι παραπάνω μνήμες είναι για την περίπτωση που θέλεις να βάλεις όσο το δυνατόν περισσότερη RAM. Αν δεν καίγεσαι για να το τερματίσεις, υπάρχουν και ίδιες μνήμες στο 1 Gb χωρητικότητα με περίπου το μισό κόστος. Yes it is!!!
djObiwan Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 σας ευχαριστω και τους 2 για τον χρονο σας. λες πως μπορω να εχω μεχρι 4 gb.αυτο πως ακριβως το διαπιστωσες? γιατι σε ενα αλλο acer που βρισκεται εδω και το οποιο ειναι 2 ετων,εχει επανω ενα αυτοκολητο που λεει πως υποστηριζει μεχρι 2 gb ram(τωρα εχει 1 gb επανω).
Kostas019 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 μεχρι 2gb υποστηριζει το laptop σου
Alchemist Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 λες πως μπορω να εχω μεχρι 4 gb.αυτο πως ακριβως το διαπιστωσες? γιατι σε ενα αλλο acer που βρισκεται εδω και το οποιο ειναι 2 ετων,εχει επανω ενα αυτοκολητο που λεει πως υποστηριζει μεχρι 2 gb ram(τωρα εχει 1 gb επανω). Έριξα μια ματιά στο manual. ;) Αναφέρει συγκεκριμένα "Up to 2 GB of DDR2 533/667 MHz memory, upgradeable to 4 GB using two soDIMM modules (dual-channel support)". Που σημαίνει ότι τα μοντέλα αυτής της σειράς έρχονται σε configurations που έχουν μέχρι και 2 Gb RAM αλλά το μέγιστο που σηκώνουν είναι τα 4 Gb. Yes it is!!!
ex-cyclops Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι ο φίλος δε θα μπορεί να εκμεταλλευτεί και τα 4GB αν έχει 32μπιτο λειτουργικό. Για να έχει όλη τη μνήμη διαθέσιμη, θέλει λειτουργικό 64-bit.
djObiwan Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 muchas gracias amigos! ;) και τα 2 gb καλα ειναι,να το κρατησω λιγο ακομα το laptop και μετα βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση