Evilnye Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Πως το πε ο κουλτουρας μια φορά κ μ άρεσε, "Δώσε θάρρος στο μπασίστα να σου κάνει το σολίστα." :P Εμένα δε με χαλάει να μπει ξεχωριστό φόρουμ μήπως και αρχίσουν να γίνονται sticky τα καλά θεματάκια για τους μπασίστες. Άσε που ούτως ή άλλως θα γυροφέρνουμε κ στ άλλα θέματα να μεταφέρουμε τις απόψεις μας ;D
JohnyOh Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν διαφωνώ... Στην τελική, μόνο τελε θα χαλβαδιάζουμε σε αυτό το forum? ;D www.lowercut.com www.theroadmiles.com
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν διαφωνώ... Στην τελική, μόνο τελε θα χαλβαδιάζουμε σε αυτό το forum? ;D Τι έχουν οι telecaster; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
JohnyOh Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 ;D ;D σωστά.. μες στο μυαλό μου είσαι!!!!! www.lowercut.com www.theroadmiles.com
X-minor Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ αφήνω το μάταιο τούτο μπασσοκόσμο, κάντε ότι θέλετε! :P
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 ;D ;D σωστά.. μες στο μυαλό μου είσαι!!!!! Από μικρό με λέγαν πονοκέφαλο. Εγώ αφήνω το μάταιο τούτο μπασσοκόσμο, κάντε ότι θέλετε! :P Explain yourself............ πάραυτα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
fleamail Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Και ποιος θα κάτσει να μεταφέρει όλα τα προηγούμενα low end θέματα στο καινούργιο sub forum? ;D ;D Συμφωνώ πάντως! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
X-minor Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Explain yourself............ πάραυτα. Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!! ;D Πέραν της πλάκας, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει τόσο ένα ξεχωριστό sub-forum για μπάσσο...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!! ;D Πέραν της πλάκας, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει τόσο ένα ξεχωριστό sub-forum για μπάσσο... Και ποιός σε ρωτάει εσένα μικρόχορδε ; ε; ποιός; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Γίνομαι και εγώ μπασίστας...τη βάψατε!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση