boody Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 ναι αυτο ειναι αληθεια. ηταν πιο κιτσ. (στο αυτι : "οσο για το οφ τοπικ μη πολυ σκοτιζεσαι οι υπολοιποι ειναι εδω και 6 σελιδες εκτός.. " σσσσσττ!!!) :) http://the-boody.blogspot.com/
ESP1982 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 ναι αλλα...το Ι wanna rock(σκετο,οχι with you) των twisted sister ειναι ΠΙΟ κιτς..... :lol: :lol: αλλα σορυ...ο michael jackson εχει τιποτα κιτς? :roll: δε νομιζω...ειναι θεος... ...μαλλον ημιθεος...θεος ειναι ΜΟΝΟ ο ενας, ο μοναδικος, ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ που περιμενω και την καινουρια του ταινια με ανυπομονυσια :lol: ......αντε, να δουμε αν θα μπορεσει να ξεπερασει τα "ματωμενα ονειρα" ή τον "στραγγαλιστη της συγγρου"...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ! Υ.Γ Tι μόνο εσείς θα γράφετε μ@@$ες; :D You are wrong f**ked and overatted...
ESP1982 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ! σσσσστ......κατσε γιατι με την τεχνολογια που εχουν μπορει να ακουσουμε για...πυρηνικη εκρηξη στη θεσαλλονικη :lol: :lol: Υ.Γ Tι μόνο εσείς θα γράφετε μ@@$ες; :D ΔΕΝ πιστευω να εννοεις τον ΘΕΟ????????μολις βγει στους κινηματογραφους θα παραμιλαει μεχρι και...ο κινεζικος κινιματογραφος για το μεγαλειο του ΘΕΟΥ :twisted: υ.γ.και μιλαω ΠΟΛΥ σοβαρα...
boody Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 o michael Ηταν θεος ! απλα το συγκεκριμενο βιντεο ηταν χαλια http://the-boody.blogspot.com/
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Όχι δεν εννοούσα το Θεο αλλά είπε ο καθένας την πατάτα του και είπα να κάνω και εγώ το κομμάτι μου βρε αδερφέ :D Τώρα θα μου πεις πατάτα ο Θεος...οχι αλλά τί το ψάχνουμε; You are wrong f**ked and overatted...
ESP1982 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 ΑΥΤΟΣ ειναι κιθαριστας... πλακα πλακα εχω τον δισκο του και παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛA blues...
Ztelioz Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D www.myspace.com/pogr
ESP1982 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 ο,τι μπορω για χαρη της σαπιλας :lol: :lol: :lol: υ.γ.παντως ο steven ειναι ΚΑΙ Γ@ΜΩ τους ηθοποιους...(εχω ΟΛΕΣ τις ταινιες του)πωπωωωω......θα βαλω και σε λιγο να δω παλι καμια για 3726353η φορα seagal RULEZZZZZZZZ
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2005 Ε όχι!!Να γίνεις διάσημος και να σε ρωτάνε ποιές ήταν οι επιρροές σου;Και να λες Steven Seagal :D You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση