Holystone Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις παιδες τι γινεται με τα καινουργια macbook? Δεν ακουω πολλά νεότερα για αυτό το μεγαλο θεμα που ειχε προκυψει: το Firewire chip τρεχει τις καρτες ηχου πια; 'Η ακομα δεν υπαρχει ξεκαθαρη εικονα; Θα επιστρεψει η παλια καλή περιοδος που θα τρεχαν απροβληματιστα όλες τις κάρτες ήχου; ??? ??? Φιλικά Your Ear Rulez!
ghen Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Φίλε δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με MBP 15" late 2008. Αν είναι, δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σε OSX (δεν ξέρω με Bootcamp/XP/Vista/7) με: 1. RME FF800 2. MoTU Ultralite mk3 3. Presonus Firebox Σε Logic & Cubase. Ghen
Holystone Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε ghen, (και γενικοτερα στους υπόλοιπους συμ-forum-ιτες), θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως: Ναι! Μόλις απόκτησα ένα Macbook Pro 15.4" 2.53Ghz! ;D ;D Δυστυχώς, το επόμενο βήμα, που είναι η αγορά μιας firewire κάρτας ήχου, δεν εχει γίνει ακόμα, αλλά με λίγο ψάξιμο (και....χμ, βοήθεια και από εσάς :-\ ) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα το κουβαλήσω μαζί μου στα μαγαζιά, και θα τεστάρω τις firewire "στη βράση" Πιστεύω τα μαγαζιά να μην με δυσκολέψουν... Ααα, τι chip κουβαλάνε; Πάντως ψάχνοντας σε ξενα sites δεν βρισκω τελευταια πολλά παραπονα για ασυμβατότητες... Φιλικά Your Ear Rulez!
roussos Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 sorry gia ta greeklish katarxas.exo to idio macbook pro,phga kai phra apo thn cosmodata ton adaptora gia th firewire kai ola ok(me thn digi 003).ap'oti ksero ton adaptora ton exoun ki alla magazia. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
Holystone Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Thanx roussos. Εννοείται ότι δεν έχεις πρόβλημα κανένα... Your Ear Rulez!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση