ValteR Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα, πηρα χτες απο καποιον χρηστη τον ενλογω μαγνητη τον εβαλα στο neck της les paul μου, η συνδεσμολογια ειναι σωστη, δηλαδη γειωση και πρασινο καλωδιο πανω στο καπακι του volume pot και το μαυρο καλωδιο στο αριστερο δοντακι του ιδιου pot. oμως μολις την συνδεσα στον ενισχυτη, το σημα της νοτας στη θεση neck ηταν τοσο χαμηλο που ισα ισα ακουγα, επεισης εχει παρα πολυ θορυβο (buzz) οταν αλλαζω το switch στο bridge ολα παιζουν κανονικοτατα. τι μπορει να συμβαινει ? το παιδι μου λεει οτι δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα, εγω σκεφτομαι μηπως εγινε off-phase.
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Ασπρο-κόκκινο είναι μαζί συνδεμένα ??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ValteR Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 οχι , τα εχω απομονωμενα ξεχωριστα. αυτο ειναι το περιεργο...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 οχι , τα εχω απομονωμενα ξεχωριστα. αυτο ειναι το περιεργο... Μα πρέπει να είναι συνδεμένα ;)
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Σύνδεσέ τα να δουλεψει..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για τη γέφυρα. InfluenSir!
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για τη γέφυρα. +1 LEGO people live in houses made of their own flesh.
georgekz750 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 +1 +2 http://www.dentalcenter.gr/bridgework.asp
ValteR Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 εχετε δικιο ευχαριστω πολυ, τα συνεδεσα και ολα κομπλε, επεισης τι συμβαινει με τη γεφυρα? γιατι για παρααδειγμα στο bridge τον JB τα καλωδια του (ασπρο κοκκινο) τα εχω απομονωμενα και δουλευει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση