Clouseau Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Για την ιστορία,πήρα τον night train τελικά! ;D
tdm Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή και εγώ είμαι έτοιμος να πάρω τον night train, θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες για την απουσία fx loup (είναι ο μόνος λόγος που δεν προχωράω στην αγορά του)...
tdm Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Συβεχίζω την ερώτηση.. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω την fx loop με κάτι πρόσθετο...
NoIzY Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Η έλλειψη fx loop αποτελεί πρόβλημα εάν θες να χρησιμοποιήσεις την παραμόρφωση του ενισχυτή (όχι πετάλι δλδ) και μαζί εφέ όπως delay ή reverb.
tdm Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή αν χρησιμοποιήσω τα καθαρά του ενισχυτή (που από ό,τι έχω ακούσει είναι κορυφαία) και δουλέψω παραμόρφωση και εφέ από πετάλια (ή όλα μαζί από μία πεταλιέρα όπως tonelab) δεν θα με ενοχλήσει η απουσία της?
NoIzY Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.. Πάντως, έχοντας ακούσει διάφορα κλιπάκια (το τονίζω, δεν τον έχω ακούσει από κοντά) τα καθαρά του δε μου έκαναν εντύπωση, μπορώ να πω ότι δε μου άρεσαν.. Αντίθετα, η μαμίσια παραμόρφωση του ενισχυτή μου φάνηκε πολύ μάχιμη!! Θα περιμένω βέβαια να τον ακούσω "κανονικά"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση