GIOBATS Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Γνωριζει κανει που μπορω να βρω; Δε μιλαω βεβαια για αγνωστα τραγουδια.
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Μπορειτε να πατε στο νταμπλουγιου χ 3 ντοτ μιουσικφορντραμσ ( το φορ με 4) ντοτ νετ να κανετε sign up στο φορουμε με μετα να πατε στο θρεαντ για ντραμλεσσ και να κατεβασετε καμια πεντακοσαρια :D :D Ουτε λινκσ ουτε γατα ουτε ζημια ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=166285.0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
GIOBATS Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Εισαι ωραιος... Σορυ για το θρεντ τοτε.
hampis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Εισαι ωραιος... Σορυ για το θρεντ τοτε. Εγω ειμαι ο ωραιος θες να πεις ;D ;D ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Θα ήσουν όμως ωραίος αν δεν ήμουν ωραίος εγώ πριν; (Για αυτό το θρεντ μιλάμε. Στο άλλο ήσουν ο ωραίος εξαρχής!) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
hampis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Θα ήσουν όμως ωραίος αν δεν ήμουν ωραίος εγώ πριν; (Για αυτό το θρεντ μιλάμε. Στο άλλο ήσουν ο ωραίος εξαρχής!) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καλιστεια το καναμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση