brain_g Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 μαλλον σου ειπε οτι ειναι απιστευτο οταν το πας direct στην κονσολα λογω της εκτης λαμπας που δουλευει σε τελικο σταδιο, με αποτελεσμα να ακους λαμπατο ενισχυτη στα ορια του.. αυτο ακριβως ειναι το χαρισμα του, και οταν οδηγεις με αυτο τελικο μπορεις να παιξεις πραγματικα πολυ χαμηλα χωρις να αλλοιωνεις τον ηχο σου... αν θες ελα απο εβδομαδα (πηζω μεχρι την κυριακη στη δουλεια) να το ακουσεις και να ακουσεις και το bassman το κεφαλι σε wet/dry/wet συστημα (πραγμα που ακομα στην ελλαδα ειναι κινεζικη γραφη ακομα -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) σε vht να αλλαξω εεε? το σκεφτομαι να πω την αληθεια πολυ καιρο... πρεπει να το συζητησουμε....
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Ο VHT άλλαξε χέρια, γιατί δεν μπορώ να παίζω στο διαμέρισμα με 50w αλλά επειδή έχω δοκιμάσει Marshall - Boogie τελικούς,ο VHT είναι σε άλλη κατηγορία Α' Επίσης μου άρεσε πολύ, ο Boogie Simul 2:90.
blue Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 ωραιο το pedalboard σου brain_g :) Εχω και μια απορια : εχεις κοιταξει αν μπορεις να συγχρονισεις το tap tempo του RC50 με καποιο απο τα eventide? Συνηθως απο τετοια pedalboards το ωραιο ειναι να βλεπεις ολα τα λαμπακια αναμμένα (το λεγομενο χριστουγεννιάτικο πάτωμα ;D) , αλλα δεν βγαινει καλα στις φωτογραφιες. Μια ελαιογραφια λοιπον κι απο μενα : https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Να πω την κακία μου, η φωτογραφική μηχανή, σας χαλάει το αποτέλεσμα ;)
blue Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειναι φωτογραφια είπαμε, αλλα ελαιογραφια αγνωστου πρωτοποριακου καλλιτεχνη που χρονολογειται γυρω στο 1872. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
brain_g Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 για την ποιοτητα της φωτογραφιας φταιει η apple (iphone...) tempo συγχρονιζω ολα τα eventide μαζι αλλα οχι το looper. ειναι φρεσκο και δεν εχω προλαβει να ασχοληθω μαζι του οσο θελω.. απο δευτερα ομως εχει κεφια....
thanasis b Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 αυτα τα xotic kai to eventi delay πως το λενε, τα λιγουρευομαι καιρο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση