Stinky Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Τις μερες που μας περασαν, και ενω ειχα φαει εναν ωραιοτατο αποκλεισμο απο το φορουμ, και μολις ειχα παρει το plexitube ειπα να αξιοποιησω τον χρονο μου και εκανα ενα βιντεακι για τον εξοπλισμο μου. Ολα τα σχολια καλοδεχουμενα. Να και το λινκ Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ειδες? Καλο σου εκανε ο αποκλεισμος. Μηπως να σε αποκλεισουν για κανα μηνα ακομα? Θα γινεις φισεκι. :) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Stinky Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ti εστι φισεκι? Sickly-sweet, pink, and not for everybody
ignantios Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 γενικα μου αρεσε ......πολυ ωραια φραση ειχες στο 1.30-1.38.......αλλα ειναι πολυ χαμηλα γραμμενο το κομματι...ισα που ακους τον ηχο...επρεπε να ανεβασεις λιγο ενταση ρε συ.......... ;) p.s μηπως οι αποκλεισμοι σου κανουν καλο και εμπνεεσαι? ;D RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ti εστι φισεκι? ενα τετοιο πραγμα ας πουμε....ασε το λογοκρινω μονος μου :-X RUN FOREST....RUN!!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ωραίος. Γιατι σε μπανιάρανε; http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%AD%CE%BA%CE%B9&dq= When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Stinky Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Να σαι καλα ρε Ιγνατιε. Βασικα δεν ειναι ηχογραφημενο, με κινητο το τραβαω. Αμα σου πω γιατι με μπανιαρανε θα με ξαναμπανιαρουν :-* Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση