paranoid_gr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Mην ακουσεις G.A.S αμεσως να πεταχτεις να μιλησεις.... :D :D Τωρα που το λες σε φωναξε το παλικαρι του βιντεο... :P Πάνε καμια βολτα απο το σπιτι τ.... ;) Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Μα καλα, και αυτος ο αθεοφοβος!!!! Τοσες κιθαρες...περιμενα να εχει κατι πιο κολασμενο απο ενισχυτες :P .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Vintager Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Αυτόν: http://www.thomann.de/gr/marshall_mg30fx_new.htm :P Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχαχαχαχα Φανταζομαι οτι τον πηρε και με το creative bundle #78 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Vintager Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Πάντα! Βσκ πήρε ενα σετακι Plug in & Play! ;D Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
nickkk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 τις εχει ολες κρεμασμενες και οταν ειναι να της καθαρισει λεει : ποια κυρια εχει τον αριθμο 4500? ;D ;D ;D
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Μπορει...Διολου απιθανο!!Αλλα νομιζω οτι ειχα δει μια απο αυτες στο πανηγυρι της Παναγιας στο χωριο μ το 15 Αυγουστο!! Α και κατι αλλο κατι ασπρα και μαυρα κουτια που ειχε στα πλαγια τι ηταν σεντουκια? :P Σου ριχνει 300 αλογα??Τι εχεις Yugo??Και ο στουντιο Ferrari? :P Άρα ψάξε τον FFMakis κοντά στα 200 αλόγατα ;) ;) ;) ;) ;) Δεν έχω Ferrari ένα ψιλοφτιαγμένο έχω. ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Cocked_Lefty Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ τώρα τι να κάνω ε? Να βρίσω? Να βρίσω πιο πολύ? Η να βρίσω πάρα πολύ? Μια original '59 λείπει (νομίζω ότι φτιάχτηκαν μόνο 4 Lefty), αλλά φαντάζομαι αν ανεβάσει το παλικάρι καμία "φρέσκια" φωτο, θα τη δούμε και αυτή σε μία γωνιά... Βρίζω τώρα.... :-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση