makispoll Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Κοιτωντας καποιες Suhr αναρωτηθηκα "θεε μου τι ασχημο headstock σε μια strat;". Ποσο μπροστα μπορει να ηταν ο Fender οταν σχεδιασε την αξεπεραστη Stratocaster του; Την δικη μου ψηφο μαλλον την πηρε το ποταμι ;D.....
mij Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Λατρεύω της Tom Anderson...μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει...και πήρε και την ανάλογη ψήφο...βεβαίως-βεβαίως...
duckino Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Γουσταρω τρελα το Devil's Tail Headstock των Caparison.Αν ηταν και φθηνοτερες θα ηταν ενας λογος για να παρω μια χωρις να την ακουσω(νταξυ υπερβαλω)! http://www.caparison.jp/caparison-eng/e-07product/e07applehorn.html Live fast , die ... hard!
mij Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Eπίσης PRS και Βrian Μοοre από τα αγαπημένα...
methylene blue Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Ποσο μπροστα μπορει να ηταν ο Fender οταν σχεδιασε την αξεπεραστη Stratocaster του; A = 1947 Bigsby Merle Travis B = 1949 Fender "Snakehead" Esquire Prototype C = 1950 Fender Esquire D = 1954 Fender Stratocaster E = 1966 Fender Stratocaster αν και o Merle Travis ήταν αυτός που ήταν πραγματικά μπροστά, θα δώσω κι εγώ την ψήφο μου στη strat
X-minor Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι απαραίτητα αγαπημένο. Όπως δεν θα μου καθόταν σε μια strat το headstock μιας caparison, έτσι και το αντίθετο. Ή σε μια LP headstock fender.
chrisgtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Aπλα http://synergyguitars.com/Brian-Moore-Guitars/New%20196.jpg
elavd Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Εννοείται το Pre-CBS Strat headstock ;) Ακολουθεί το Headstock της Les Paul. www.facebook.com/YourPaintedSmile
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Σε strat-style ρωτάει ο συνφορουμίτης (αν και δεν ξέρω πού κολλάει η Steinberger που έβαλε στο poll...) Στις επιλογές λείπει η G&L, πάντως κι εγώ το παραδοσιακό θεωρώ το πιο mojo-y. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση