Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

αν είσαι καρκινοπαθής και καπνίζεις ακόμα, είσαι ήδη μηδενιστής φιλόσοφος..

Μήπως τότε να φτιάξουμε μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ* για να λύσει το φιλοσοφικό αυτό πρόβλημα, του θανατου από καρκίνο εννοώ;

*greek-style

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• Απαντήσεις 404
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

αυτό σου λέω, δεν τον ενδιαφέρει από την στιγμή που κάνει το κομμάτι του..και αυτός ο ρόλος του αδιάφορου, φοριέται πολύ σήμερα..

Κοίτα αν είναι να μιλάμε για λαλάκες ολκής δεν θα καταφέρουμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι ζώα σε όλα τους οπότε τι μπαίνεις στον κόπο να τους αναφέρεις;

Ο κάγκουρας νεοέλληνας με το κωλοφτιαγμένο Punto του 2000, που περνάει με κόκκινο κορνάρωντας και βρίζοντας την γιαγια που πήγε να πατήσει, που θεωρεί ότι ο Καρας στα 20000db το πρωί της Κυριακής είναι δικαίωμα του και πολιτισμός και ότι η πίστη στην ομαδάρα είναι αρετή, είναι μια κατηγορία υπάνθρωπων από τους οποίους πρέπει να στερηθεί το δικαίωμα αναπνοής, φιλικά πάντα...

Αυτοί να πάρουν το τσιγάρο τους και να... άσ' το ανεβάζω πίεση.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

*greek-style

Μήπως τότε να φτιάξουμε μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ* για να λύσει το φιλοσοφικό αυτό πρόβλημα, του θανατου από καρκίνο εννοώ;

greek-style, εννοείς δημόσιους βαθυστόχαστους καρεκλοκένταυρους? ;D

δεν νομίζω ότι χρειάζεται..είναι πολύ εύκολο πράγμα..αρκεί να μην καπνίζεις, να τρως χορτοφαγικά από την φάρμα που διατηρείς μακριά από τα αστικά κέντρα αφού έχεις κάνει πρώτα εδαφολογικές μελέτες για τυχόν μολυσμένο υπέδαφος, να μην πίνεις νερό από την βρύση,να μην ζεις κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, να μην πας ποτέ κοζάνη-πτολεμαίδα, να μην αγχώνεσαι, να έχεις υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, να μην είσαι άτυχος και να μην έχεις γενετική προδιάθεση..

ααα..και να φιλοσοφείς ;D

Δημοσιευμένο

Που να καταλάβεις εσύ ο κάφρος από υψηλή φιλοσοφία.

Και μιλάει εκ του ασφαλούς ;D, αφού παίζει στο 1ο μαγαζί στην Ελλάδα, που έκανε έντελώς ξεχωριστό τμήμα μέσα στο μαγαζί, για καπνιστές και μάλιστα απο 01-07-09!!!

Και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως αναφέρονται στις 13 σελίδες του πόστ.

Και εγώ καπνίζω τα τελευταία 15 χρόνια και οφείλω να πω οτι μετά απο λίγες μέρες στο χώρο, το συνήθισα να πηγαίνω για τσιγάρο εκεί και μετά να βγαίνω πάλι έξω, άσε που το χώρισμα είναι με plexiglass και έχω θέα τη μπάντα.

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει απο μερικούς φανατισμένους που αρέσκονται στο να αντιδρούν με ότι έχει να κάνει με τη μερική στέρηση των απολαύσεών τους.

Και ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και το e-cigarete που έχει πολλά καλά και σύντομα θα αρχίσω να το χρησημοποιώ για πάρα πολλούς λόγους.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Και μιλάει εκ του ασφαλούς ;D, αφού παίζει στο 1ο μαγαζί στην Ελλάδα, που έκανε έντελώς ξεχωριστό τμήμα μέσα στο μαγαζί, για καπνιστές και μάλιστα απο 01-07-09!!!

Και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως αναφέρονται στις 13 σελίδες του πόστ.

Και εγώ καπνίζω τα τελευταία 15 χρόνια και οφείλω να πω οτι μετά απο λίγες μέρες στο χώρο, το συνήθισα να πηγαίνω για τσιγάρο εκεί και μετά να βγαίνω πάλι έξω, άσε που το χώρισμα είναι με plexiglass και έχω θέα τη μπάντα.

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει απο μερικούς φανατισμένους που αρέσκονται στο να αντιδρούν με ότι έχει να κάνει με τη μερική στέρηση των απολαύσεών τους.

Και ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και το e-cigarete που έχει πολλά καλά και σύντομα θα αρχίσω να το χρησημοποιώ για πάρα πολλούς λόγους.

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Αυτό λέω και εγώ να δημιουργηθεί και κάνουν όλοι λες και τους λέω πως πρέπει να χτίσουμε τον πύργο της Βαβελ...

LA ROJΑ ARMADA

Δημοσιευμένο

Tι ν τουτο ρε Sats? Ειμαι καφρος και δεν ξερω :)

Make me fries...

Δημοσιευμένο

ξάδελφός μου που καπνίζει δεκαετίες μου είπε προ καιρού πως ΔΕΝ το χαίρεται πια, απλά το ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Dikos mou 3aderfos leei EMG 81/85 kaloi gia metal. Vromia!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...