DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 [Off-topic] Jasemeister, ωραιο avatar ;) Starcraft ftw gl hf ;D [/Off-topic] What frequency are YOU getting?
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 ειναι ασχημη ....... μην βαραε αλλα γουστα ειναι αυτα..... :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
thanasis b Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Ωραιο σπιτι! PRS και αυτο?!?! χεχε
publius Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Έχω το τέλειο φάρμακο για τις αϋπνίες σου και στο προσφέρω απλόχερα. Μου δίνεις την κιθάρα μένω εγώ άυπνος, κοιμάσαι εσύ με την ησυχία σου, ντρέπομαι και μόνο που στο λέω γιατί όπως καταλαβαίνεις, κορόιδο με πιάνεις. ;D Πραγματικά υπέροχη κιθάρα, πρέπει να επαγγέλλεσαι εισοδηματίας, το βρήκα? http://www.myspace.com/publiusenigmaband
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2009 [Off-topic] Jasemeister, ωραιο avatar ;) Starcraft ftw gl hf ;D [/Off-topic] ;) 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση