ffmakis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τα βράδια, ό,τι ώρα και να ξαπλώσω,ο λόγος είναι αυτή κ κιθάρα. Πολύ μερακλής ο ....... Paul Reed Smith.
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Για να μην αντέχεις ούτε εσύ τόση χλίδα, φαντάζομαι για τι ποιότητα μιλάμε :D Εκθαμβωτική πάντως.
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Για την κιθαρα, τα λογια ειναι περιττα... :o Εμενα η μεγαλη μου απορια απο καιρο ειναι τι δουλεια κανεις ρε ανθρωπε :P What frequency are YOU getting?
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Τι δουλειά να κάνει βρε συ, αφού σου λέει δεν κοιμάται τα βράδια. Νυχτοφύλακας είναι το παιδί ή δουλεύει σε πατσατζίδικο ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
marathon Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Εμενα η μεγαλη μου απορια απο καιρο ειναι τι δουλεια κανεις ρε ανθρωπε :P Πωλητής ονείρων ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
paranoid_gr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Ρε makis κουκλα ειναι!!!!!! :-* :-* Φανταστικη φαινεται!!!ΕΙδικα αυτο το χρωμα της ειναι απιστευτο... Και εγω το εχω απορια..τι δουλεια κανεις?αμα ειναι να αλλαξω κατευθυνση στις σπουδες μ... ::) Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Προσπαθώ να πουλήσω 2-3 κιθάρες, να την πάρω γιατί με βλέπω νυχτοφύλακα ;D ;D
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Μακη την ειδα χτες απο κοντα σε μαγαζι. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Βεβαια το μπατζετ μου μια που ηταν για αλλη κιθαρα και αλλη μια που δεν εφτανε. ;D Αλλα προς στιγμην κολαστηκα ο καψερος ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Μακη την ειδα χτες απο κοντα σε μαγαζι. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Βεβαια το μπατζετ μου μια που ηταν για αλλη κιθαρα και αλλη μια που δεν εφτανε. ;D Αλλα προς στιγμην κολαστηκα ο καψερος ;D Εδώ στην ελλάδα την είδες ??
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δυστυχος οχι φιλε μου .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση