ndnikola Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν το πρόσεξα αλλά και δεν θα'πρεπε να σ' ενδιαφέρει. Εκείνος μπορεί να κάνει επίσης λάθος ή να ζητάει σχόλια πάνω στη σύνθεση. Εδώ τι να σου πούμε δηλαδή... ότι δεν έπαιζες καλά τότε και πρέπει να μελετήσεις τις κλιμακες σου; Και μετά θα μας πεις εσύ: ναι αλλά αυτό ήταν πριν 6 χρόνια, ενώ τώρα... Κατάλαβες; Είναι λίγο άτοπο όταν θες σχόλιο σε σόλο τη στιγμή που λες ότι τότε ήσουν ανώριμος. Αφεντικό, αξίζει να το προσέξεις! (αστειεύομαι, δικό μου είναι το συγκεκριμένο κλιπ, αλλά όποιος θέλει να πει μια γνώμη, ευχαρίστως να την ακούσω!). Δεν το ανέβασα κατά λάθος, δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να βελτιώσω κάτι ως προς τα συγκεκριμένα κλιπ, μια και η ηχογράφηση, μείξη και μαστερινγκ έχουν ήδη γίνει! Οντόπικ τώρα, στο κλιπ μου άρεσε περισσότερο το καθαρό μέρος. Φαίνεται ότι είσαι μελετηρός στις κλίμακες και παίζεις γρήγορα (βέβαια σου φύγαν κάποιες νότε) αλλά οι φράσεις θέλουν κυρίως προσοχή στο να είναι ολοκληρωμένες και όχι να διακρίνονται από "ταχύτητα χάριν της ταχύτητας". Ο ήχος στο drive μέρος ήθελε αρκετή δουλειά παραπάνω, (ακούγεται αρκετά τζιτζικωτός) ενώ το καθαρό μέρος ήθελε λίγο boost για να διακρίνεται καλύτερα ως σόλο. Αυτά από μένα, καλή συνέχεια και καλή μελέτη! http://www.lustinger.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση