Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι χαζό:

εγώ προσωπικά δεν είμαι και πολύ σίγουρος πώς να χρησιμοποιήσω προγράμματα τύπου Guitar Rig σε συνδυασμό με ένα DAW (πχ Sonar).

Πώς ακριβώς το "συνδέετε";

Έστω στο κανάλι 1 βάζετε το backing track πάνω στο οποίο θέλετε να τζαμάρετε και στο 2 είναι το audio track στο οποίο θα γράψετε το solo.

Πώς ρυθμίζετε το πρόγραμμα ώστε να ακούτε real time την έξοδο του Guitar Rig/Amplitube κλπ και ταυτόχρονα να γράφεται;

Για το Sonar και το Guitar Rig:

1. Στο κανάλι που έχεις ορίσει, επιλέγεις: Process->Audio Fx->vstplugins->Guitar Rig

2. Στο ίδιο κανάλι επιλέγεις "Input echo: on". Είναι το "κουμπάκι" αμέσως στα δεξιά των M S R κάτω απ'το όνομα του καναλιού στο Track View.

3. Αν η κάρτα/κονσόλα σου έχει επιλογή να ακούς direct το σήμα από το Input της κιθάρας, το βάζεις στο 0 ώστε να μην ακούς και αυτό μαζί με το επεξεργασμένο.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

οριστε και ενα κλιπακι που εφτιαξα εν'οσο το δοκιμαζα

Γρηγόρη τρομερό παίξιμό. Βγάζεις πολύ feeling. Συγχαρητήρια ;D ;D

Free thinkers are dangerous...

Δημοσιευμένο

... :o :o :o :o (για το παίξιμο του gregg ;D)

Γρηγόρη τρομερό παίξιμό. Βγάζεις πολύ feeling. Συγχαρητήρια ;D ;D

σας ευχαριστω πολυ παιδια, εκτιμω πολυ τα σχολια σας...απλα και εχω αρχισει να νιωθω λιγο ασχημα :-\...το ανεβασα ωε ενδεικτικο του ηχου του guitar rig, οχι για να σχολιαστει το παιξιμο ;)

just changed avatar :p

Δημοσιευμένο

σας ευχαριστω πολυ παιδια, εκτιμω πολυ τα σχολια σας...απλα και εχω αρχισει να νιωθω λιγο ασχημα :-\...το ανεβασα ωε ενδεικτικο του ηχου του guitar rig, οχι για να σχολιαστει το παιξιμο ;)

Οκ λοιπόν....

Γρηγόρη απαίσιο το παίξιμο σου, εντελώς άκυρο με το backing track και απο κλίμακες και λοιπά βλέπω δεν νιώθεις καθόλου! Να μη μιλήσω για τους χρόνους σου....  :P :P

Πολύ ωραίος ήχος by the way....

Free thinkers are dangerous...

Δημοσιευμένο

Για το Sonar και το Guitar Rig:

1. Στο κανάλι που έχεις ορίσει, επιλέγεις: Process->Audio Fx->vstplugins->Guitar Rig

2. Στο ίδιο κανάλι επιλέγεις "Input echo: on". Είναι το "κουμπάκι" αμέσως στα δεξιά των M S R κάτω απ'το όνομα του καναλιού στο Track View.

3. Αν η κάρτα/κονσόλα σου έχει επιλογή να ακούς direct το σήμα από το Input της κιθάρας, το βάζεις στο 0 ώστε να μην ακούς και αυτό μαζί με το επεξεργασμένο.

Κάνω ότι ακριβώς είπες αλλά το guitar rig κ όλα τα VST που έχει default ειναι αχνά κ δεν μπορώ να το επιλέξω.Πρέπει να κάνω κάτι?Προχτές το πέρασα κ δεν ξέρω αν πρέπει να του ρυθμίσω πράγματα. 

Δημοσιευμένο

οφ τοπικ, περα απο τα συγχαρητηρια Γρηγοριε για το εξαιρετικό παιξιμο, δε μου δινεις και μενα το μπακι τρακι ή το λινκι του να κανω πανω του μερικες rhodιες? ::)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...