Marillion Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω φιλε Βασιλη κ φιλε Νικολα για την πολυ ομορφη παρεα!!! Οντως κ εγω εντυπωσιαστηκα πολυ απο την FRFR αισθηση που εδιναν τα μονιτορ σου με το axefx. Αλλο τοσο ομως εντυπωσιαστικα απο την κιθαρα σου κ το παιξιμο σου! Ευγε!!!!! Τωρα εχω δουλεια μιας κ κατεβασα την 9.02 κ ετοιμαζομαι για αναβαθμιση!!! Η νυχτα θα ειναι μακρια....!!! Lets ...Rock!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω φιλε Βασιλη κ φιλε Νικολα για την πολυ ομορφη παρεα!!! Οντως κ εγω εντυπωσιαστηκα πολυ απο την FRFR αισθηση που εδιναν τα μονιτορ σου με το axefx. Αλλο τοσο ομως εντυπωσιαστικα απο την κιθαρα σου κ το παιξιμο σου! Ευγε!!!!! Τωρα εχω δουλεια μιας κ κατεβασα την 9.02 κ ετοιμαζομαι για αναβαθμιση!!! Η νυχτα θα ειναι μακρια....!!! Γιώργη μου σε ευχαριστώ για τα σχόλια (αυτά για το παίξιμο βέβαια είναι υπερβολές...) και ανταποδίδω. :) Άντε και την επόμενη φορά θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια! ;D (λες να φωνάξουμε και το μασκαρά τον Marathon? ;D ;D ;D) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Marillion Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον, μολις εβαλα την 9.02 !! Φοβερη βελτιωση σε clean sounds!!! ( πολλοι ισχυριζοντουσαν πως υστερουσε στα καθαρα το μηχανακι) κ απο τα drives το ΒΒ της xotic ειναι ονειρο!!! Οσο για τον marathon εχουμε ανοιξει δουλειες μαζι κ θα τον βλεπω συχνα θελω δεν θελω!!!! :D :D :D Lets ...Rock!
nikos D Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Γιώργο μην με ξεχασεις κι εμενα περιμένω να βρεθούμε απο κοντα να το δω και γω.... ;)
Marillion Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Γιώργο μην με ξεχασεις κι εμενα περιμένω να βρεθούμε απο κοντα να το δω και γω.... ;) Φιλε Νικολα κ βεβαια θα ερθεις!!! Με τοσο ομορφη κιθαρα που μου εδωσες θα εχεις διπλο test drive!!! :) :) Θα μιλησουμε!!! Lets ...Rock!
marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 να φωνάξουμε και το μασκαρά τον Marathon? Eλπίζω, αυτό το σχόλιο, να είναι μόνο για τη συγκεκριμένη (εορταστική περίοδο)...από την άλλη τι δουλειά έχω εγώ με εσάς τους επαγγελματίες? ;D ;D Προφανώς και θα έρθω...όπου υπάρχει (κουρδισμένη) προσομείωση, είμαι μέσα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
The Genius Loci Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Eλπίζω, αυτό το σχόλιο, να είναι μόνο για τη συγκεκριμένη (εορταστική περίοδο)...από την άλλη τι δουλειά έχω εγώ με εσάς τους επαγγελματίες? ;D ;D Προφανώς και θα έρθω...όπου υπάρχει (κουρδισμένη) προσομείωση, είμαι μέσα! Και ξεκούρδιστη έχουμε... και τις... δυνάμεις του Άξονα θα έχουμε πολύ σύντομα. ;) See ya soon! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Και ξεκούρδιστη έχουμε... και τις... δυνάμεις του Άξονα θα έχουμε πολύ σύντομα. ;) See ya soon! ;) Τα μεγάλα παιδάκια...παίζουν με μεγάλα παιχνιδάκια... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Marillion Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Μολις εγραψα κ ενα μικρο ''Βοnamassa like'' κλιπακι ( οσο μου επετρεψε η κορη μου!! :)) με την 9.02 αναβαθμιση. Ενα ΒΒ drive ( νεο στην λιστα) k plexi amp κ λιγο reverb. Ειναι λιγο dark o ηχος λογω της κιθαρας (prestige LP). Lets ...Rock!
lsega Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Μολις εγραψα κ ενα μικρο ''Βοnamassa like'' κλιπακι ( οσο μου επετρεψε η κορη μου!! :)) Δεν λές καλά πάλι που σε άφησε να γράψεις και αυτό.Εσένα απλά σου την έπεσε δίπλα και σου κούναγε το πόδι......η δικιά μου την πέφτει κατευθείαν στην κιθάρα και στις χορδές και όποιον πάρει ο Χαρος. Πάντος το εργαλείο σκοτώνει.....και μάλλον θα κάνει θαύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση