brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ΜΙκ σε ερασιτεχνικη φαση ενος σχηματος που θα κανει σποραδικα live... κ εγω αλλα κ αυτοι υποτιθεται
mick77 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ΜΙκ σε ερασιτεχνικη φαση ενος σχηματος που θα κανει σποραδικα live... κ εγω αλλα κ αυτοι υποτιθεται ...Απανω του τοτε !!!! ;D μαζι σου. Εχω πλακωθει απειρες φορες με ανθρωπους που πουλανε starιliki και ειναι στην φαση που περιγραφεις. Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ενοχλουν κ εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ηδη .... :) Συμφωνω 100% ;D ;D http://www.youtube.com/user/mick77guitarp
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Τον εφτιαξα για τα καλα. Αφου το παιξα οπως ηθελε του λεω στα ισα μπροστα σε ολους οτι ειναι απαισιος αυτος ο τροπος , κ αρχιζε να βγαζει καπνους (αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου). Κ στο τελος μου πετα ατακαι " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες" ομολογω πως εδω ηταν η πιο δυσκολη φαση γιατι να νευρα τα ελεγχεις, τα γελια ομως?
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Οκ βασικά... αφού σε χαλάει τόσο γιατί να συνεχίσεις να παίζεις εκεί;
pan12 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχαχααχχααχαχα ;D ;D ;D ;D ;D θέλω και εγώ να γνωρίσω τέτοιους τύπους.... χαχαχαχαχαααα ;D ;D
mick77 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Τον εφτιαξα για τα καλα. Αφου το παιξα οπως ηθελε του λεω στα ισα μπροστα σε ολους οτι ειναι απαισιος αυτος ο τροπος , κ αρχιζε να βγαζει καπνους (αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου). Κ στο τελος μου πετα ατακαι " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες" ομολογω πως εδω ηταν η πιο δυσκολη φαση γιατι να νευρα τα ελεγχεις, τα γελια ομως? Πραγματικα ειναι αυτο που λες ............"για γέλια"........αυτο πρωτη φορα το ακουω......γκρουπ "μουσικο εργαστηρι"............οντως μεγαλος καλαμπουρτζης ...αλλα οχι ειπαμε αυτος ειναι επαγγελματιας. Με σύγχυσες πρωι πρωι !! Βεβαια κακως τον θάβω κι εγω αφου δεν τον ξερω προσωπικά ....αλλα και τα δικα μου νευρα μην νομιζεις είναι καλα !!! ;D http://www.youtube.com/user/mick77guitarp
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ma δεν παιζω πια εκει. Απλα τις σκεψεις μου παραθετω προς γνωση κ συμμορφωση. Κακο ειναι?
marathon Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Κ στο τελος μου πετα ατακα " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες" Και επιμένεις μετά από αυτό, ότι δεν χρειάζεται να του συστησεις τον manager σου? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ΜΙΚ οχι καλαμπουρτζης. καλαμπορτζης γνωστο κοσμητικο επιθετο για κ καλα μουσικους που παιζουν στο γαμο του καραγκιοζη. Προερχεται απο την εκφραση " καλα μπορω κ ετσι"
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Οκ βασικά... αφού σε χαλάει τόσο γιατί να συνεχίσεις να παίζεις εκεί; Για να σπάει πλάκα! LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση