zithon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Εχω παρατηρησει οτι σε μηνυματα π.μ. που λαμβανω, κλπ ,κλπ μου εμφανιζει λαθος ωρα....οτι δηλαδη το μηνυμα εχει ερθει την ταδε ωρα και ημερα, ομως δεν ειναι η σωστη ωρα,και πολλες φορες ουτε καν η σωστη μερα...συνηθως δειχνει οτι ηρθε απο....το ΜΕΛΛΟΝ ;D ;D ;D . ααα και ενα ακομα προβλημα.........τα π.μ. που στελνω δεν τα αποθηκευει στα απεσταλμενα οπως παλια....γιατι? NON SERVIAM...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 μμμ... περιεργο! εγω τωρα τσεκαρα και ειναι ολα κανονικα! οσο για το αλλο με τα απεσταλμενα, μηπως δεν ''τικαρεις'' το κουτακι που εχει για την αποθηκευση?> πανελιστας και ανταρτομαχητης....
zithon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχω παρατηρησει κατι που να χρειαζεται τικαρισμα,γιατι παλιοτερα πριν 2-3 μηνες δηλαδη, εστελνα κανονικα μηνυματα και τα αποθηκευε στα απεσταλμενα χωρις να χρειαζεται να επιλεγω τιποτε αλλο....εκτος και αν αλλαξε τωρα το συστημα! ::) NON SERVIAM...
zithon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Και οσο για την ωρα...να ενα παραδειγμα για να καταλαβεται : « Εστάλη στον/στην: zithon στις: 00:41 - 10/11/09 » ενω το μηνυμα μου ηρθε ΣΗΜΕΡΑ ,και οχι...αυριο ;D,το μεσημερι........ NON SERVIAM...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 εχει σιγουρα κουτακι για τικαρισμα! τσεκαρε το! αρα εισαι δωδεκα ωρες μπροστα αν καταλαβα καλα! η ωρα του πιδι σου φανταζομαι ειναι σωστη ε? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
zithon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Σωστη ειναι......εχει πουθενα στο forum ρυθμιση για την ωρα???δεν βρισκω κατι σχετικο... NON SERVIAM...
zithon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Ωλε!!!!!!!!!!!!!!!το διορθωσα πιστευω απο τις ρυθμισεις εμφανισης.....για ποιο λογο ομως γινοταν αυτο με την ωρα δεν γνωριζω,αφου δεν ειχα πειραξει τιποτα....... ::) NON SERVIAM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση