dr.peters Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα σετ στο fuzzville? 15 ευρώ πιο ακριβά από τον dangleberrymusic.co.uk ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 70 ευρώ δηλαδή? Μια χαρά. Η σωστή απάντηση βέβαια θα ήταν 'περίπου 5 ευρώ ακριβότερα απο όσο μπορείς να τους πάρεις απ' έξω' ;)
zoo Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Ο "παλιος" προτεινει τους Caretaker απο αυτον τον κυριο http://www.wolfetone.com/productsandpricing.html Τους εβαλα μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυ ψαξιμο στη δικια μου vintage Gibson Les Paul και γ@μ...... & δερνουν στην κυριλεξια ;D ;) It's only Rock 'n' Roll .....................
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Έχουν κατηγορηθεί πολύ οι Burstbuckers πως έχουν τόση σχέση με τον κλασσικό PAF ήχο όσο μια καινούργια Mustang με μια παλιά... Απ' όσες Les Paul φίλων πέρασαν από τα χέρια μου και φόραγαν Βurstbucker δεν θυμάμαι να εντυπωσιάστηκα από καμμιά. Το ότι όμως τους προτιμάει ο κιθαρισταράς Warren Haynes για τη signature κιθάρα του με βάζει σε σκέψεις. (ότι δηλ κάτι δεν ακούμε καλά). InfluenSir!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Όχι, αυτό έχει αποκλειστικά σχέση με το προσωπικό γούστο του καθενός, και με το πώς θα ταιριάξει τους μαγνητες του με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του. Αφ'ενός και οι πιο μαπέξ μαγνήτες θα απογειωθούν στα χέρια του κατάλληλου παίκτη, αφ'ετέρου σε καμία περίπτωση οι Μπερστ Μπάκες δεν είναι άσχημοι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Michael Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Το ότι όμως τους προτιμάει ο κιθαρισταράς Warren Haynes για τη signature κιθάρα του με βάζει σε σκέψεις. (ότι δηλ κάτι δεν ακούμε καλά). Καλα αυτο δε λεει και τιποτα.. Αλωστε δε ξερω και πολλους guitar heroes που να χρησιμοποιουν boutique εξοπλισμο γενικοτερα. Αν και ποτε δε ξερεις τι μαγνητες πραγματικα φοραει μια κιθαρα η τι κρυβεται μεσα απο μια κεφαλη που γραφει marshall απ'εξω για λογους συμβολαιου.
BOB10LAMIA Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Σε καποια πραγματα ειναι καλο να βαζεις οτι καλυτερο εχει ο πλανητης! Βαλε λοιπον TOM HOLMES bridge and neck και μην ξαναρωτας ποτε για μαγνητες!!!! (Ακουσε με και τα ξαναλεμε!!!!!) Μπαμπης
G.K. Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Ενδιαφερον θα ηταν να την ακουγαμε με Seth Lover. Απο τις mainstream επιλογες που μπορει καποιος να εντοπισει στα ελληνικα μαγαζια. Στράαατα Stratούλα...
studio54GR Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Γεια χαρά !! Εχω μια Gibson με Emg μαγνήτες,λέω να αλλάξω τα ηλεκτρικα & να την κρατήσω για πάρτη μου. Γενικά είμαι Vintage τύπος,και θέλω παχύ γλυκό ήχο. Για ρίχτε καμμιά ιδέα για μαγηνήτες & ποντεσιόμετρα. Ευχαριστώ πολύ. Mάκη μου, εκτός από τους μαγνήτες που σου πρότεινα θα ήθελα να σε ρωτήσω, τι EMG φοράει η κιθάρα και σε τί τάση (πόσες μπαταρίες) δουλεύουν. Αν φοράει 85 / 85 (για μένα η καλύτερη επιλογή) δώστης 18 V να καθαρίσουν κι άλλο και δοκίμασε την κιθάρα στην ένταση 7. Αν φοράει 81 / 85 βάλτους ανάποδα (τον 85 στην γέφυρα και τον 81 στο μανίκι) με 18V πάντα... πιθανότατα να μην χρειαστείς μαγνήτες άλλους.... ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ffmakis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Δημήτρη, έχω την κατάλληλη κιθάρα για να βάλω μαγνήτη EMG washburn (el diabolo) 1980+ είναι η πρώτη μου κιθάρα :) 29 τάστα αεροδρόμιο, 1 κομμάτι ξύλο,βγάζει κάτι αρμονικές !!! Θα την πάρει ο Μαραθώνιος να την κάνει αγνώριστη,την θέλω άγρια πολύ ;D Ηταν η κιθάρα φίλου metal boy 55αρη +++ Μια μέρα είπα να την βάψω και την έκανα χάλια ;D Για Metal είναι ότι πρέπει. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους ;) Θα σας ενημερώσω όταν διαλέξω μαγνήτες, μάλλον θα βάλω Tom Holmes μαγνήτες που πρότεινε ο Μπάμπης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση