exarhos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 δεν εχω τι να κανω ,καθως σε 5 μερες παρουσιαζομαι fanda-ρος, και αποφασισα να αλλαξω 'δερμα' στη κεφαλη μου.. διαδικασια που συνηθιζω να ακολουθω οταν μου γυαλισει το ματι. 8O εγινε πια μια snakeskin head. σχετικα ευκολη διαδικασια που μπορει να πορωσει μερικους κατα τη κατασκευη και πολυ περισσοτερο η νεα εμφανιση... φωτος αυριο.. :arrow: www.myspace.com/costaexarhos
exarhos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 (η φωτογραφια δεν ειναι πολυ καλη τραβηχτηκε απο κινητο)http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/exarhos/051101_164733.jpg www.myspace.com/costaexarhos
taq Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 καλή θητεία φιλαράκι :) η κεφαλή πλάκα έχει :lol: In Fender Strat we trust!
exarhos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 thanx χανει στην αναλυση. real ειναι πολυ καλυτερο. www.myspace.com/costaexarhos
takis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 πολυ ωραια εξαρχε..τωρα μου αρεσει πιο πολυ απο πριν...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 >φαντάρος; μη μου πείς Κόρινθο..!;; Πολύ καλός ο όφης! φβ/snoozeloop
exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 φανταρος στο ναυπλιο(μηχανικο) thanx παιδια ειναι πολυ ψαρωτικα sexy απο κοντα στη φωτο χανει παρα πολυ.. www.myspace.com/costaexarhos
samoth Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Ρε συ νόμιζα οτι είσαι μεγάλος.. Τώρα πας στρατό? Α ρε όλοι για την πατρίδα... Υπομονή :)
exarhos Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 thanx ειμαι 25. www.myspace.com/costaexarhos
gto234 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Εκεί που είμαι ήσουνα και εκεί που είσαι θαρθω! Κι εγώ φαντάρος στο μηχανικό απο Φλεβάρη όμως... :oops: Υ.Γ. Πολύ cool η κεφαλή :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση