Stevie@ Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 το fat foot ειναι 15ν ac ;) Αυτό που έχεις εσύ μπορεί. Το δικό μου έχει 17 ζηλια ζήλια.... :P www.facebook-codes.info
satrianidis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που έχεις εσύ μπορεί. Το δικό μου έχει 17 ζηλια ζήλια.... :P οκ φιλε Stevie αλλα το δικο μου εχει μοντα που δεν εχει κανενα αλλο.....μουαχαχαχα!!!!!! ;D
Stinky Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Satrianidi τι μοντα ειναι αυτη? Παντως αν ο telegun το κανε λιγο πιο μεγαλο και εχωνε ενα delay μεσα με shared eq με το solo, που να ανοιγει με το ιδιο footswitch με το σολο, θα ειχε φτιαξει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ πεταλι χαχααχαχ Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Stevie@ Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 οκ φιλε Stevie αλλα το δικο μου εχει μοντα που δεν εχει κανενα αλλο.....μουαχαχαχα!!!!!! ;D Ωραία πάμε στο ζουμί,να παίζεις ξέρεις??? Μ@μησα εγώ μόντες και τροφοδοτικά.. χεχεχε :P :P :P www.facebook-codes.info
satrianidis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Ωραία πάμε στο ζουμί,να παίζεις ξέρεις??? Μ@μησα εγώ μόντες και τροφοδοτικά.. χεχεχε :P :P :P κ βεβαια ξερω να παιζω....οτι θες......μπασκετ-ποδοσφαιρο-κυνηγητο-κουτσο-κρυφτο-σανταλινα μανταλινα......να πω κ αλλα??? ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση