Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

φιλε Stinky γιατι δεν πηγες κατευθειαν στον μητσο(telegun)? επισης δεν νομιζω απο ενα χτυπηματακι να πεσει η τιμη του.ασε που οταν το παρεις δε νομιζω να το πουλησεις ;) αν ομως (λεμε τωρα) οτι θα το πουλησεις σε καποιον οταν αυτος το ακουσει θα ξεχασει κ σημαδια κ ολα :)

οσο αναφορα για τροφοδοσια το fat foot εχει συγκεκριμενο τροφοδοτικο (15ν)θα πας στον μητσο να σου δωσει αυτος ετσι κι αλλιως με την αγορα σου το δινει(ειναι μεσα στην τιμη)

sorry για την παρέμβαση αλλά νομίζω είναι 17V (fatfoot) αν εννοούσες το msd πάω πάσο.  ;D

www.facebook-codes.info

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

stevie αμα δινει τροφοδοτικο δεν πα να περνει και μπαταρια αυτοκινητου...

Αντε να ρθει η δευτερα να το πεθανω... Μακαρι να κανει καλο combo με τον εξοπλισμο που θα χω στα λαιβ τωρα και να με βγαλει ασπροπροσωπο. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα το κανει αλλα επειδη εχω φαει ηττες απο αλλα πεταλια κραταω μια πισινη.

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Δημοσιευμένο

Αν κρινω απο το msd(ως ευτυχης του κατοχος και εγω),τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε βγαλει ασπρο προσωπο.Το msd,αν και δεν εχει λαμπα,εχει tube amp feeling στα χερια σου.Τωρα,οσον αφορα την εγγυηση εφ'ορου ζωης,κατα πασα πιθανοτητα ο Μητσαρας την δινει αλλα αν εχει και αλλος κατοχος πεταλιων γνωση πανω σε αυτο,ας ποσταρει.

Δημοσιευμένο

Αν κρινω απο το msd(ως ευτυχης του κατοχος και εγω),τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε βγαλει ασπρο προσωπο.

Οπως το χλωμο προσωπο?  :P :P

Stinky καλοπαιχτο απο τωρα και οταν το παρεις γραψε εντυπωσεις :)

Δημοσιευμένο

Χωρις να πιστευω οτι ενα χτυπηματακι σημαινει κατι για τη λειτουργικοτητα ενος πεταλιου, ειναι αυτονόητο για μενα οτι επρεπε να το παρεις φτηνοτερα. B-stock ειναι η λεξη και ισχυει ακομα και για παραμορφωμενη συσκευασια οχι για χτυπημα του ιδιου του μηχανηματος...

Κατα τα αλλα το θεωρω σπουδαιο πεταλι και θελω να το παρω  κι εγω καποτε.

Δημοσιευμένο

Blue δεν το πηρα ακομα δευτερα θα το χω, και οντως ειχα στο μυαλο μου να του πω να κοψει τιμη.Δεν τον ξερω τον ανθρωπο. Ελπιζω να ειναι συνενοησιμος και να καταλαβει οτι ετσι ειναι το σωστο.

Το combo ειναι Fender plus deluxe, Fat Foot, Marshall JVM410.

Aν δεν τα σπασει και τα ξανακολησει για να ξαναματασπασει κ.ο.κ. με το που ερθω απο Γερμανια εχει φυγει στις αγγελιες.

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Δημοσιευμένο

καταλαβα οτι το εκλεισες, γι αυτο και εκανα την υποδειξη. Αν οχι και απλα σε περιμενει για να πας να το δεις, χωρις δεσμευσεις, τοτε νομιζω πρεπει να το αγορασεις σαν B-stock προϊόν.

Δημοσιευμένο

Χερεται...

Φιλε μου δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω μιας και δεν εχω δοκιμασει το fat foot,ομως πραγματικα παιζεις τα ΠΑΝΤΑ με το M.S.D!το απεκτησα προσφατα μπορεις να παιξεις απο deep purple,led zeppelin εως metallica!Πραγματικα ευελικτο πεταλακι,δεν το πιστευα μεχρι που το ακουσα!Δεν νομιζω να αλλαξω distortion pedal για αρκετο καιρο..

Εγω παντως σου προτεινω το msd,αλλα και το fat foot πρεπει να μ@μ@ει!

Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...