marathon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Σώπα σώπα τελικά στις 200 σελίδες θα πάει ο Μάραθον ωδείο Τελευταία φορά που πήγα ωδείο ήταν το 1973...μου έχει περισσέψει μια κλασσική Υamaha από τότε. Υamaha καλή για Doom? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Που το βρήκες αυτό ρε θηρίο? Σε συνδυασμό με τα greeklish απο κάτω έγραψε ;D
marathon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 τι θα ελεγες για ενα vegeterian progressive cristian grindcore σχημα με εσενα lead και εμενα φροντ μαν γυμνο μονο με ενα μαρουλι να καλυπτει το επιμαχο σημειο?? Υπάρχει τέτοιο group και ο lead λέγεται Larry Carlton (το δε group 4play). Έχουν βγάλει ένα δίσκο με Χριστουγεννιάτικα, αλλά δεν στο συμβουλεύω να τον ακούσεις γιατί θα κλαίς ή τα λεφτά που έδινες στο ωδείο ή την ώρα που πείραζες τα κοριτσάκια και δεν μελέταγες. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
themiskaltsidis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 χαχα ναι ναι αυτος ειμαι ο πιανιστας.. χαχα μην παραξενετεστε απ to look 18 ειμαι.
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Ή? Λέω να προσθέσω μια επιπλέον διάσταση στη συζήτηση χάριν πρωτοτυπίας. ίσως.wav
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Πες μου ότι έκατσες να ηχογραφήσεις για να πεις αυτό. Πολύ καλή δουλειά πάντως, λίγο τα πρίμα αν κατεβάσεις θα δέσει καλύτερα το αποτέλεσμα. Α ναι και θέλει μπάσο. Άψογο το βιντεάκι της πρόβας (Σ)Καλτσίδη, ή μήπως του μαστερά;
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Πες μου ότι έκατσες να ηχογραφήσεις για να πεις αυτό. Πολύ καλή δουλειά πάντως, λίγο τα πρίμα αν κατεβάσεις θα δέσει καλύτερα το αποτέλεσμα. Α ναι και θέλει μπάσο. Πάντα υπάρχει μικρόφωνο συνδεμένο στο pc διότι αρκετές φορές βαριέμαι να γράφω στο msn. Να ανοίξω ενα θέμα με φωνητικά post στην παιδική χαρά να μαζευτούμε και να χαζολογήσουμε?
themiskaltsidis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Καλτσιδης Θεμιστοκλης παρακαλω! 8) fusion-melodicheavy-acid jazzcore istas με επιρροες απο δαντη οπως ειδαμε κ στο βιντεο. ;D εεε μηπως σκαλτσιδης?? ;D ;D
G.K. Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Άσχετο με την όλη κουβέντα... αλλά σιγά τις μπαντάρες. Πόσα πια να κόψουν κ αυτοί δηλαδή; Ειναι ξεκαθαρο πως εδω διαφωνουμε... Η μουσικη βεβαια θα ηταν βαρετη αν συμφωνουσαμε. Αλλα... Εχεις πραγματικα ακουσει? Μιλαμε για δυο απο τα πολυ ποιοτικα ονοματα του χωρου που παιζουν μουσικη και δεν ασχολουνται με ποζεριλικια. Ακομα και εγω, που εχω φυγει τελειως απο τη φαση του μεταλ αρκετο καιρο, ακουω καμια φορα. Και ειδικα οι Evergrey ειχαν ερθει προσφατα με νεο cd, απο τα καλυτερα τους. Στράαατα Stratούλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση